İhtiyaç sahiplerine nakdi yardım

Dodurga Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplandı.

28 Mart 2015 Cumartesi 16:43
 İhtiyaç sahiplerine nakdi yardım


Dodurga Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplandı.


Dodurga Kaymakamı Muhammed Emin Elmalı başkanlığında düzenlenen toplantıya; Belediye Başkanı Mustafa Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Ali Köksal, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Gökhan Duman, Engin Bağcı, Hüseyin Kunduz, Okul Mahallesi Muhtarı Beşir Sarsık, Alpagut Köyü Muhtarı Cafer Çal ile vakıf mütevelli heyet üyeleri  katıldı.


Dodurga merkez ve köylerinde yaşayan yardıma muhtaç vatandaşların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na yaptığı müracaatlar değerlendirilerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara nakdi yardım yapılması konusunda değerlendirme yapıldı.


Yapılan değerlendirme sonucunda başvuruları mevzuata uygun görülen vatandaşlara nakdi yardım verilmesi kararlaştırıldı.


Dodurga Kaymakamı Muhammed Emin Elmalı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın ilçe ve köylerde yaşayan yardıma muhtaç ailelere sahip çıkacağını söyledi.



Son Güncelleme: 28.03.2015 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165