İki genç kız kayıplara karıştı

Çorum’da biri 17 yaşında diğeri 16 yaşında olan iki genç kızdan haber alınamıyor.

18 Nisan 2017 Salı 08:44
İki genç kız kayıplara karıştı

Çorum’da biri 17 yaşında diğeri 16 yaşında olan iki genç kızdan haber alınamıyor.


17 YAŞINDAKİ GENÇ KAYBOLDU


Çorum’da genç bir kız rahatsızlığı nedeni ile hastanede yapılan tedavisinin ardından kayıplara karıştı. Alınan bilgilere göre E.T (17) hastanede yapılan taburcu işlemlerinin ardından kayboldu. Genç kızın annesi F.T., polise giderek, kızının kaybolduğu ve bulunarak tarafına bilgi verilmesini beyan etti. Kayıp şahsın bulunabilmesi için çalışmalara başlanıldı.


16 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ ARANIYOR


Gülabibey Mahallesi’nde ikamet eden 16 yaşındaki genç kız ortadan kayboldu. Alınan bilgilere göre anne S.S., işten çıkarak istikametine gittiğini kızı D.,S’nin evde olmadığını tüm aramalara rağmen kızına ulaşamadığını beyan etti. Anne S.S., kızının hayatından endişe ettiğini bulunarak kendisine bilgi verilmesini istediğini ifade etti. Kayıp şahsın bulunabilmesi için çalışma başlatıldı.


Son Güncelleme: 18.04.2017 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.