İki kurum bu binayı istiyor

Çorum Emniyet Müdürlüğü, inşaası tamamlanan yeni hizmet binasına taşınmak için gün sayıyor.

27 Haziran 2015 Cumartesi 11:54
 İki kurum bu binayı istiyor


Çorum Emniyet Müdürlüğü, inşaası tamamlanan yeni hizmet binasına taşınmak için gün sayıyor.


www.corumhakimiyet.net’te yer alan habere göre, İnönü Caddesi’nde bulunan mevcut Emniyet Müdürlüğü binasına şimdiden iki ayrı kurumun talip olduğu öğrenildi.


Vilayet karşısındaki Meydan Projesi nedeniyle hizmet binası yıkılacak olan Sağlık Müdürlüğü’nün talipli kurumlar arasında ilk sırada yer aldığı belirtilirken İl Genel Meclisi binası ve otopark alanını projeye devreden İl Özel İdaresi’nin de sırada beklediği kaydedildi.


Sağlık İl Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası projesinde çıkan aksaklık nedeniyle Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında yapılacak inşaa çalışmalarının geciktiği ifade edildi.


Sağlık Müdürlüğü’nün bu nedenle hizmet binası inşaa edilene kadar Emniyet Müdürlüğü’nün eski binasına talip olduğu öne sürüldü.


Meclis salonu ve idari birimler için yer arayışındaki Özel İdare’nin ise ihtiyaçları açısından en uygun çözüm olarak Emniyet Müdürlüğü binasını gördüğü belirtildi.


Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi yanındaki yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanan Emniyet Müdürlüğü’nün eski binasının hangi kuruma tahsis edileceğinin yapılacak değerlendirmelerin ardından ilerleyen günlerde netlik kazanacağı ifade edildi.



Son Güncelleme: 27.06.2015 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.