İl Genel Meclisi Alaca’da köyleri gezdi

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, İl Genel Meclis Üyeleri Sami Odabaş ve Ekrem Şahin Alaca’da köyleri gezerek köylerde yapılan hizmetleri yerinde incelerken, köylerin problemleriyle de yakından ilgilendi.

22 Mart 2017 Çarşamba 18:28
 İl Genel Meclisi Alaca’da köyleri gezdi


İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, İl Genel Meclis Üyeleri Sami Odabaş ve Ekrem Şahin Alaca’da köyleri gezerek köylerde yapılan hizmetleri yerinde incelerken, köylerin problemleriyle de yakından ilgilendi.
İlk olarak daha önce belde olan ve sonrasında ise çıkan kanunla köy olan Çopraşık’a ziyarette bulunuldu. 



ÇOPRAŞIK HİZMETLERDEN MEMNUN

Çopraşık Köyü’nde köy muhtarı Durak Gündoğan ve köy halkıyla kısa bir sohbet eden Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, yapılan yatırımları değerlendirdi.
İl Genel Meclisi olarak köylerin daha rahat ve refah içerisinde bir hayat sürmelerini sağlamak adına hizmet götürdüklerini aktaran Kaya, “Biz köylere kanalizasyon, su, kilitli parke taşı, çocuk parkı, çöp konteyneri gibi hizmetleri getiriyoruz. Burada amacımız köylerimizde yaşamı daha rahat hale getirmektir. Diğer köylerin olduğu gibi Çopraşık’ın da rahat etmesi için biz elimizden gelen hizmeti yapıyoruz. Hizmet için bu koltuklarda oturuyoruz. Köylümüzün ayaklarının altına halı sersek yine azdır” dedi.

Köy muhtarı Durak Çetinkaya ise, her taleplerine olumlu yanıt verdiklerini ve hiçbir taleplerinin geri dönmediğini belirterek, AK Parti İlçe Başkanı, Meclis Başkanı ve meclis üyelerine teşekkür etti. 
AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz ise, 16 Nisan’da yapılacak referandum oylamasına dikkat çekerken, 15 Temmuz’da yaşanan olaylarla ilgili bilgiler verdi. 15 temmuz’da milletin bu ülkeye tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi sahip çıktığını ifade eden Tokgöz, “Allah o günleri bir daha göstermesin” dedi.

Alaca ve köylerinin hizmet aldığını belirten Tokgöz, “Biz bu hizmetleri bir ekip ruhu içerisinde yapıyoruz. Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, İl Genel Meclisimiz, teşkilatımız ile birlikte bir ekip ruhuyla hizmetleri Alacamıza ve köylerimize getiriyoruz” dedi. 16 Nisan’da yapılacak referanduma da değinen Tokgöz, “Biz, bizden sonrakilere düzgün bir sistem bırakmak için çabalıyoruz” diye konuştu.




SANCI KÖYÜ’NE ZİYARET


Çopraşık’ın ardından Sancı köyü’ne geçen heyet, burada Sancı Köyü Muhtarı Durak Çetinkaya ve köy halkıyla kısa bir sohbet etti. Köyün kilitli parke taşı, oyun grubu, su problemi gibi hizmetlerin tamamlandığını belirten Halil İbrahim Kaya, köy muhtarı Çetinkaya’nın çöp konteyneri talebini de geri çevirmeyerek ek çöp konteyneri getirilmesi talimatı verdi.


AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz’ün 16 Nisan’da yapılacak referandum oylamasına ilişkin bilgi vermesi üzerine söz alan Köy Muhtarı Durak Çetinkaya, “Referandum oylamasına parti bazında bakmıyoruz. Köyümüze hizmet geliyor ancak gelmese bile bizim referandumdaki oyumuz “Evet” olacak. Köylülerimizle birlikte bu konuda hemfikiriz” şeklinde cevap verdi.




KÜÇÜK DONA’DA SICAK KARŞILAMA


İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz ve meclis üyeleri Sami Odabaş ve Ekrem Şahin, köy ziyaretleri kapsamında Küçük Dona Köyü’ne ziyarette bulundu. Köy muhtarı Mustafa Şahin ve köylülerle sohbet eden heyet, burada köye yapılan hizmetleri ve yapılacak olan hizmetleri konuştu.




BÜYÜK DONA KÖYÜ’NDEN HİZMET TEŞEKKÜRÜ


Son olarak Büyük Dona Köyü’ne giden Meclis Başkanı Kaya, İlçe Başkanı Tokgöz ve meclis üyelerine köylüler tarafından sıcak bir karşılama yapıldı. Alaca’nın en büyük köylerinden birisi olan Büyük Dona’ya birçok hizmet yapıldığını aktaran Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, “Gördüğümüz kadarıyla köylümüzde yapılan hizmetlerden gayet memnun. Amacımız da zaten yapılan hizmetlerle vatandaşlarımızı memnun edebilmek. Bu köyümüze kilitli parke taşları, çocuk oyun grupları, su yatırımları, kanal yatırımları gibi birçok yatırım yapıldı. Köyde yaşayan vatandaşlarımız refah içerisinde yaşaması için hizmetlerimizi aksatmadan getiriyoruz” dedi.


Köy Muhtarı Sebahattin Doğan ise, köylüleri adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz ve meclis üyeleri Sami Odabaş ile Ekrem Şahin’e tesbih hediye etti. Heyet, köylülerle bir süre sohbet ettikten sonra Alaca’ya gitmek üzere köyden ayrıldı.




Kaya’dan Kaymakam

Kurtyemez’e ziyaret

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez’i makamında ziyaret etti. İlçe ziyaretleri kapsamında Alaca’ya gelen Meclis Başkanı Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Meclis Üyeleri Sami Odabaş ve Ekrem Şahin ile birlikte Kaymakam Ramazan Kurtyemez’i ziyaret etti. Meclis Başkanı Kaya, Kaymakam Kurtyemez’in Alaca’yı sahiplendiğini belirterek, kendisine teşekkür etti. KÖYDES ödeneklerinden sonra Kaymakam Kurtyemez’in Alaca’ya bir seviye daha atlatacağına inandığını belirten Kaya, “Bizim istediğimiz meclis üyeleri ve muhtarlar ile birlikte uyumlu bir çalışma içerisinde olmasıdır. Kendisini meclis üyeleri adına tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Kaymakam Kurtyemez ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kaya’ya teşekkür etti.



Başkan Eyvaz’a ziyaret


İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz’ı makamında ziyaret etti.
İlçe ziyaretleri kapsamında Alaca’ya gelen Meclis Başkanı Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Meclis Üyeleri Sami Odabaş ve Ekrem Şahin ile birlikte Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz’ın Alaca’ya iki dönemdir ciddi hizmetler yaptığını belirten Kaya, “Başkanımız Alaca’da yaptığı çalışmalar ile şehirleşme yönünden önemli adımlar atmıştır. Alaca güzel bir ilçemiz ve çalışkan bir Belediye Başkanı kendisi. Meclis üyelerimiz adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İl Genel Meclis Başkanı Kaya’ya teşekkür etti.



AK Parti’den danışma meclisi


Adalet ve Kalkınma Partisi Alaca İlçe Başkanlığı tarafından parti binasında ilçe danışma meclisi toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Emre Çağlar ve parti üyeleri katıldı.




“TÜRKİYE’NİN YÜKSELİŞİ SÜRECEK”


Toplantıda söz alan İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumu çalışmalarına Alaca olarak aralıksız devam ettiklerini belirterek, yeni sistemle birlikte Türkiye’nin yükselişinin devam edeceğini söyledi. Tokgöz, Alaca’nın kararının “Evet” olduğunu belirterek, teşkilat olarak da seçime hazır olduklarını ifade etti.




“YENİ SİSTEMDE HÜKÜMETİ DE HALK SEÇECEK"

Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ise, referandum ile ilgili çeşitli bilgiler verdi. Referandumda en büyük itirazlardan birisinin yeni hükümet sistemine itirazlar olduğunu belirten Eyvaz, “Eskiden hükümet sistemi meclisten çıkıyordu ve meclis kendi içerisinde hükümeti seçerek güvenoyu alıyordu. Yeni sistemde direk siz hükümetinizi seçmiş olacaksınız. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdiğinizde direk olarak onun kabinesine de oy vermiş olacaksınız. Hükümeti de meclisi de direk halk seçmiş olacak. Bunun millete ve memlekete getireceği fayda Türkiye’de yaşayan herkesin önemini artırmış olacak. Önceden meclisi seçmek için oy veriyordun. Şimdi hükümeti de direk seçmiş olacaksın. Dolayısıyla oyunun kıymeti daha da artmış olacak” dedi. Türkiye’nin yükselişini istemeyen kesimlerin hayır kampanyalarına devam ettiğini aktaran Eyvaz, “Türkiye’nin önünü kesmeye çalışıyorlar. Gerek yurt dışından gerekse yurt içinden hayır propagandaları yaparak Türkiye’nin yükselişini istemeyen var. Ancak bunlara inat biz 16 Nisan’da Evet oyu vererek yeni Türkiye’nin yükselişine katkıda bulunacağız” diye konuştu.



KAYA: KİLİTLİ PARKE TAŞI OLMAYAN

KÖYÜMÜZ HEMEN HEMEN YOK

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya katılan İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, parti üyelerine meclis çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Partisinin kendilerine bir görev verdiğini ve İl Genel Meclisi olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kaya, “Teşkilatımızın bizden beklentisi ‘biz orda öyle bir çalışacağız ki köylere parti çalışması yapmaya gittiğinizde alkışlarla karşılatmaktı. Biz bunu 5 yıla yayarak çalışmalar yapmıştık. Yaptığımız hizmetler bizi heyecanlandırınca 3 yılda bu hizmetler bitme noktasına geldi. Bugün Alaca’da köylerimizi gezdik ve şunu gördük. Kırsalda yaptığımız çalışmalar ile siyasi büyüklerimizin göğsünü gere gere köylerimizi ziyaret edebilmelerini sağladığımızı düşünüyorum. Görev sürecimizde kanalizasyon, içmesuyu ve kilitli parke taşı konusunda önemli yatırımlar yaptık. Biz şuna inandık ve muhtarlarımızla yaptığımız toplantılarda şunları söyledik. Biz yatırım için söz vermiyoruz ama hizmet süremiz dolduğunda seçmenimizin karşısına başımız dik, alnımız ak çıkmayı Allah bize nasip etsin. Buda bizim içimizdeki heyecanla olur dedik. Binlerce şükür olsun ki bunu 3 yıl içerisinde bitirmek üzereyiz. Kilitli parke taşı olmayan köyümüz hemen hemen yok. Olmayanları da bu yıl planladık ve ödeneklerini ayırdık. Ahşaptan dükkanlar yapıyoruz köylerimizde. Anahtarlarını köyde bulunan bayanlara vereceğiz. Köyde yapılan yumurta, süt gibi ürünlerini buradan rahat bir şekilde sergileyecekler. Böyle dükkanlarda yapıyoruz” şeklinde konuştu.


 

Son Güncelleme: 22.03.2017 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.