İl Müftüsü Akın'dan AK Parti'ye Ziyaret

Çorum İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu'na makamında iade-i ziyarette bulundu.

11 Şubat 2016 Perşembe 15:53
İl Müftüsü Akın'dan AK Parti'ye Ziyaret

Çorum İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu'na makamında iade-i ziyarette bulundu.

Yapılan açıklamaya göre, Ziyarette AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcıları Mesut Ceylan, Musa Arif Erkan, Bünyamin Aydemir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahu Yumlu, Didem Ildırar ve Fevzi Çelik’te hazır bulundu.


Din hizmetleri ile ilgili fikir alış-verişinin de yapıldığı ziyarette AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın'a Çorum Müftülüğünün başlatmış olduğu Ulu Camii’nde Cumartesi buluşmaları ile ilgili memnuniyeti dile getirdi.


Her hafta sonu merkez Ulu Camii’nde yapılan cumartesi buluşmalarına desteklediklerini belirten Başkan Bekiroğlu, AK Parti olarak bir hafta sonu kendilerinin genç cemaate futbol topu ve çikolata ikramında bulunduklarını söyledi.


Bu tür yapılan etkinliklerin amacının gençleri camiye getirerek, manevi atmosferini tatmalarının sağlamak olduğunu belirten Bekiroğlu, AK Parti olarak sosyal etkinlikler içerisinde her zaman vatandaşlarımızın ve gençlerimizin yanında yer aldıklarını yapılan çalışmalar ile bunların bir bir faaliyete geçirildiğini ifade etti.

Son Güncelleme: 11.02.2016 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165