İl Su Yönetimi Toplantısının 1.ncisi Yapıldı

Çorum 2016 yılına ait İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

26 Şubat 2016 Cuma 17:47
İl Su Yönetimi Toplantısının 1.ncisi Yapıldı



Çorum 2016 yılına ait İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre,  Toplantı Çorum Vali Yardımcısı Haldun Aksalman Başkanlığında
başladı. Toplantı’ da DSİ 5.Bölge Müdürü Yardımcısı Ahmet Ersin Gökçe, DSİ 54.Şube Müdürü Murat Şerbetci, DSİ 5. Bölge Müdürlüğünde görev yapan Şube Müdürleri ve Özel İdare İl Genel Sekreteri Ömer Arslan, İl’den çeşitli Kurum yöneticilerinin katılımı ile Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan DSİ 5. Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Ersin 
Gökçe ”Kızılırmak-Yeşilırmak havzası Çorum İl Su Yönetimi koordinasyon kurulunun yapılmasının amacı Avrupa Birliği yatay ve çerçeve çevre müktesebatını kabul etmesi, stratejik Çevre Değerlendirmenin kabul edilerek ilerleme sağlanması ve uyumlaştırılması, nehir, havza yönetim planlarının hazırlanması, Endüstriyel kirlilik ve risk yönetimi, doğa koruma, atık ve geri kalan sektörler ayrıca denetimi esas olacak koordinasyonu idari yapıyı sağlamaktır” dedi.

Daha sonra DSİ 54.Şube Müdürü Murat Şerbetci sunum konuşmasın’ da: ‘Aralık 
Ayında yapılan ilk Toplantıda alınan kararlar ve bu kararlar doğrultusunda ilgili kurumlarla birlikte yapılan çalışmalar, Yeraltısuyu kullanımıyla ilgili sürdürülen faaliyetler ile sulama, içmesuyu ve taşkın koruma amaçlı yapılan projelerle ilgili bilgileri sundu.

Toplantı gündem maddeleri ile ilgili gerekli çalışmaların yapılarak 25 Mayıs 2016 günü 
2.Toplantının yapılmasına karar verildi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2016 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.