İlçe gazeteleri denetlenecek

Çorum Valiliği Basın Kontrol Kurulu, Çorum'da resmi ilan alan yerel gazeteleri denetleyecek.

18 Nisan 2014 Cuma 19:24
 İlçe gazeteleri denetlenecek


Çorum Valiliği Basın Kontrol Kurulu, Çorum'da resmi ilan alan yerel gazeteleri denetleyecek.

Sungurlu, Osmancık, Alaca ve İskilip ilçelerinde yayın hayatına devam eden, resmi ilan ve reklam yayınlama hakkı bulunan Sungurlu Gündem, Sungurlu’nun Sesi, Osmancık Haber, Osmancık Gazetesi, Alaca Lider, Alaca Gündem, İskilip Gazetesi ve İskilip Gündem gazetelerinin resmi ilan yayınlama haklarının devam edip etmediğinin tespiti amacıyla İl Basın Kontrol Kurulu tarafından denetleme yapılacak.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Çelik, İl Defterdarlık Şefi Yaşar Şakar ve Tek Yıldız Gazetesi Haber Müdürü Fatih Akbaş'tan oluşan İl Basın Kontrol Kurulu 22 Nisan’da Osmancık Haber ve Osmancık Gazetesi’ni; 24 Nisan’da İskilip Gazetesi ve İskilip Gündem Gazetesi’ni, 29 Nisan’da Sungurlu Gündem ve Sungurlu'nun Sesi gazetelerini, 30 Nisan’da da Alaca Lider ve Alaca Gündem gazetelerini denetleyecek.









Son Güncelleme: 18.04.2014 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.