İlgü’den STK ziyaretleri

CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü İnşaat Mühendisleri Odası Çorum temsilcisi Turan Damar’ı ziyaret etti.

26 Ocak 2015 Pazartesi 17:08
 İlgü’den STK ziyaretleri


CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü İnşaat Mühendisleri Odası Çorum temsilcisi Turan Damar’ı ziyaret etti. Ziyarette Turgut İlgü’ye CHP eski Belediye Meclis Üyeleri Tekin Kerman,Güler Güleç ,Necati Şimşek  ve bazı partililer eşlik etti


İnşaat Mühendisleri Odası’nı ziyaretinde  açıklamalarda bulunan İlgü, ”Bildiğiniz üzere CHP’den Milletvekili Aday Adaylığım söz konusu.  Bu bağlamda meslek kuruluşlarına ziyaret planlarken  öncelik olarak kayıtlı olduğum odadan başlamak istedim. Çorum daha önce TBMM’ye İnşaat Mühendisi olan bir milletvekili göndermemiş. Meclis’te bu anlamda ilk olmak istiyorum, şayet seçilir de gidersem İnşaat mühendislerinin sorunlarını en iyi bilen kişi olarak orada ki sesiniz olmak istiyorum. Bu bağlamda sizlerin desteğini istiyorum” dedi.


İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Turan Damar ise, ”Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Turgut Bey hem yerel sorunları bilen hem de genel siyasette proje üreten, her zaman bir söylemi olan bir arkadaşımız. Kendisine bu yolda sonsuz başarılar diliyorum dedi.


Hacı Bektaş Veli Vakfı’na ziyaret


CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Vakfı Başkanı Nurettin Aksoy’u ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Turgut İlgü’ye CHP eski Belediye Meclis Üyeleri Tekin Kerman,Güler Güleç  Hasan Kalender , Necati Şimşek  ve bazı partililer eşlik etti.


CHP çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü, yaptığı açıklamada,“CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı oldum. Bu anlamda hem sizleri ziyaret edip destek isteyelim, hem de eğer nasip olurda milletvekili olarak Ankara’da sizlerin sesi olup sizleri temsil etmek istiyoruz. Sizlerin bildiğimiz sorunlarınızı dile getirmek ve yapabileceklerimiz noktasında destek vermek için buradayız. Bildiğiniz üzere Cemevlerine ibadethane statüsü verilmesi noktasında çözümün bir parçası olmak hedefindeyiz. Eğer nasip olurda seçilirsek bu sorunun çözümü adına elimden gelen çabayı göstereceğimi söylemek isterim”dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Hacı Bektaşı Veli Vakfı Başkanı Nurettin Aksoy ise,” İlk ziyareti bize yaptığınız için teşekkür ediyorum. Biz toplumun bir bölümünün temsilcisiyiz, sizin toplumun bu kesiminin sorunlarının çözümü noktasında katkı vereceğinizi duymak bize güç kattı. Bizim sorunlarımız bir hayli fazla vakıf binamız artık yeterli gelmiyor bizde bir çözüm geliştirdik. Vakfımızın yanındaki arsa eğer bize tahsis edilirse oraya içinde kongre merkezinin de bulunduğu bir kompleks yapmayı hedefliyoruz. CHP Belediye meclis grubu bu sorunumuzla ilgileniyor ancak sizlerin de katkı vermesi bizim için önemli.”dedi.


Turgut İlgü ise, “Ben inşaat mühendisiyim teknik anlamda ve başka üzerimize düşen bir görev olursa elimizden gelen katkıyı vermeye hazırız.” Diye konuştu.


Çorum Barosu’na ziyaret


CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü Çorum Barosu Başkanı Avukat Altan Akpınar’ı ziyaret etti . Ziyarete CHP eski Belediye Meclis Üyeleri Tekin Kerman, Güler Güleç ,Necati Şimşek, Makine Mühendisi Mehmet Güleç ve bazı partililer eşlik etti


Ziyarette konuşan  Turgut İlgü “Öncelikle bizi kabul edip zaman ayırdıkları için sayın başkana teşekkür ediyorum. CHP’de Milletvekilliği Aday Adayıyım. Söylemek istediğim iki şey var. Biz sayın başkanla birlikte Belediye Meclis Üyeliği görevini beraber üstlendik, çok başarılı bir dönem geçirdik . Kendisinin Baro Başkanı olması hasebiyle de söylemek istediklerim var Türkiye’de yargıya çok büyük baskılar var, biz eğer seçilir de meclise gidersek, avukatlarımızın ve yargı mensuplarının TBMM’de sesi,sözü olmak için hazırız.” Dedi.


Çorum Barosu Başkanı Avukat Altan Akpınar ise,” Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Turgut Bey ile birlikte bir dönem beraber çalıştık, o dönemin başarılı olduğu konusunda kendisiyle hemfikirim. Kendisine bu çıktığı yolda başarılar diliyorum.” dedi.




Son Güncelleme: 26.01.2015 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.