‘İlimler Tasnifi ve Medeniyet’ anlatılacak

Çorum Belediyesi tarafından başlatılan Medeniyet Konuşmalarının bu haftaki konuğu Prof. Dr. Mürteza Bedir olacak.

23 Ocak 2017 Pazartesi 15:03
‘İlimler Tasnifi ve Medeniyet’ anlatılacak

Çorum Belediyesi tarafından başlatılan Medeniyet Konuşmalarının bu haftaki konuğu Prof. Dr. Mürteza Bedir olacak.


Belediye Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen konferanslar zincirinin 2017’deki ilk programı geçtiğimiz günlerde Yrd. Doç. Dr. İbrahim Halil Üçer tarafından yapılmıştı. Bu yılın ikinci programı ise İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mürteza Bedir tarafından gerçekleştirilecek.


24 Ocak Salı günü Turgut Özal Konferans Salonu’nda saat 18.30’da başlayacak olan programda Mürteza Bedir, İlimler Tasnifi ve Medeniyet konusu ile ilgili bilgiler verecek.


Medeniyet olgusu üzerine önemli çalışmalar yapan Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerini Çorum’a davet ettiklerini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, 24 Ocak 2017 Salı günü Turgut Özal Konferans Salonu’nda yapılacak olan konferansa tüm Çorum halkını davet etti.



Son Güncelleme: 23.01.2017 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165