İlk Umre Kafilesi 3 Aralık’ta Yola Çıkacak

Çorum’un ilk umre kafilesi olan İntegral Turizm’in umrecileri, Çakır Camii’nde düzenlenen umre seminerine katıldı.

28 Kasım 2015 Cumartesi 14:30
İlk Umre Kafilesi 3 Aralık’ta Yola Çıkacak

Çorum’un ilk umre kafilesi olan İntegral Turizm’in umrecileri, Çakır Camii’nde düzenlenen umre seminerine katıldı.

İntegral Turizm aracılığıyla kutsal topraklara gidecek umrecilere yönelik olarak düzenlenen seminerde umre ibadeti ve fazileti hakkında bilgi veren firma yetkilisi İbrahim Çeliker, umre ziyaretinin içeriği ve ziyaret edilecek mekanlar hakkında sunum yaptı.

“Tecrübeli genç ve dinamik arkadaşlarımızla, din görevlilerimizle  ve umrecilerimizle beraber 3 Aralık 2015 tarihinde Samsun  Havaalanı’ndan  dualarla, ilahilerle ve Lebbeyk nidalarıyla  Allah’ın izni ile yola çıkacağız ve bu kutsal yolculuğumuzun hayırlara vesile olmasını ibadetlerimizin kabul olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum.” diyen Çeliker, umrecilere verdikleri tüm sözleri tutmak için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını bildirdi.

İbrahim Çeliker, umre seminerinde şunları dile getirdi; “Mekke ve Medine’deki otellerimizi gitmiş olduğumuz programda en iyisini en lüksünü, yemeklerimiz kendi firmamızdan Türk damak tadına uygun verilmektedir. Mekke Medine arası transferlerde son model otobüslerle hizmet verme gayretindeyiz.

Servisli umrecilerimiz için Kabe otel arası 24 saat boyunca servisimiz hazır bulunmaktadır Umre programının daha önceden belirlendiği şekilde gerçekleşeceğini belirten  İbrahim Çeliker umrecilere sürpriz yaparak Hudeybiye umresi, cürane umresi ile Cidde gezisi ve Havva anamızın kabri ziyaretlerini de programa ekledik. Umre organizasyonumuza katılanlar Mescid'i Nebevi, Kuba mescidi Kıbleteyn mescidi, Yedi Mescidler, Hendek savaşı Mahalli, Uhud Dağı, Hz Hamza’nın Kabri, Cennetül Baki Mezarlığı, Haremi Şerif, Müzdelife, Mina, Hira Dağı ve Mağarası, Cebel-i Sevr, Sevr Mağarası, Cin Mescidi, Cennetül Mualla, Peygamberimizin doğduğu evi ziyaret edecekler.”



Son Güncelleme: 28.11.2015 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165