İlk yarının son maçları hafta sonu

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Grubunda ilk yarının son maçları hafta sonunda oynacak karşılaşmalarla tamamlanacak. 7-8 Ocak'ta oynanması gereken ama olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen maçlar bu hafta sonu Samsun, Çorum ve Bartın'da oynanacak.

20 Ocak 2017 Cuma 11:07
 İlk yarının son maçları hafta sonu

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Grubunda ilk yarının son  maçları hafta sonunda oynacak karşılaşmalarla tamamlanacak. 7-8 Ocak'ta oynanması gereken ama olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen maçlar bu hafta sonu Samsun, Çorum ve Bartın'da oynanacak.

SAMSUN METRO VETERANLAR & YAŞA VE YAŞAT KARABÜK VETERANLAR


TMVFL Batı Karadeniz Grubunda ilk yarının son maçında zirvede yer alan iki takım karşı karşıya gelecek. Lig lideri Samsun ile lig ikincisi Karabük Veteranlar maçı haftanın sonucu en çok merakla beklenen maçı. İlk dört hafta sonunda, bir tarafta kendi evinde hiç puan kaybetmeyen Samsun Metro Veteranlar takımı diğer tarafta ise deplasmanda ki bütün maçlarını kazanan Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar takımı. İki iddialı takımın maçı Cumartesi günü saat 12.00'de 19 Mayıs Stadı Yanındaki 1 nolu Sentetik sahada oynanacak.


ÇORUM HİTİT MASTERLER & ZONGULDAK VETERANLAR

Topladığı puanlarla grupta 3. sırada bulunan Çorum Hitit Masterler takımı ile 5. sırada yer alan Zonguldak Veteranlar takımlarının mücadelesi Pazar günü saat 12.00'te Çorum 1 nolu sentetik sahada oynanacak. Üst sıralardaki iddiasını sürdürmek isteyen Çorum takımı kendi evinde bu defa kazanmak istiyor. Zonguldak Veteranlar ise deplasmanda kazanarak ilk deplasman galibiyeti almak istiyor.

BARTIN KOZCAĞIZ BELEDİYESPOR & AKÇAKOCA GÖKSPOR VETERANLAR


Batı Karadeniz Grubunda oynanacak bir diğer maç Bartın Kozcağız Sentetik stadında Cumartesi günü saat 14.00'te oynanacak. Topladığı 5 puanla grupta 4. sırada yer alan Bartın Kozcağız Belediyespor kendi evindeki son maçını da kazanarak zirveden kopmak istemiyor. Akçakoca Gökspor Veteranlar ise grupta ilk puanını son maçında kazanma peşinde.


TMVFL Batı Karadeniz Grubunda ikinci yarı maçları 4-5 Şubat tarihlerinde başlayacak.




Son Güncelleme: 20.01.2017 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165