İmal’den yetkililere çağrı

Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, 20 Şubat 2015 tarihinde çıkan olaylarda PKK’lılar tarafından şehit edilen Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Sorumlusu Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Fırat Çakıroğlu için anma programı düzenledi.

22 Şubat 2016 Pazartesi 11:02
İmal’den yetkililere çağrı

Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, 20 Şubat 2015 tarihinde çıkan olaylarda PKK’lılar tarafından şehit edilen Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Sorumlusu Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Fırat Çakıroğlu için anma programı düzenledi.


‘BİR FIRAT DAHA KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK’


Anma programında konuşma yapan Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Hattab İmal, şehadetin Fırat Çakıroğlu’na çok yakıştığını belirterek,” Bizim bir Fırat daha kaybetme lüksümüz yok.” dedi.


İmal, konuşmasına şöyle devam etti:


“Sizler bugün ilimde, irfanda birbirinizle yarışarak üniversitelerinizi bitirmek ve vatana, millete hizmet için canla, başla gayret gösterirken PKK’lılar tarafından saçınızın telini zarar gelir ise yüreğimiz sızlar. Bizim bir Fırat daha kaybetme lüksümüz yok. Allah şehadetini mübarek kılsın, bizlere de şehitlerimizin şefaatini nasip etsin.”


İMAL’DEN ÜNİVERSİTE VE EMNİYET YETKİLİLERİNE ÇAĞRI


Konuşmasında Hitit Üniversitesi ve Emniyet yetkililerini de göreve çağıran İmal, “ Bizim arkadaşlarımız meslek yüksek okulu kantinine Türk bayrağı asıp, İstiklal Marşı okudu diye fırçalarken, iktisatta PKK paçavrasını boynuna asan öğrenci kılıklı dağ kaçkınlarından haberiniz var mı ?” diye konuştu.


Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nda dağ ile Çorum arasında ticaret köprüsü kuran öğrencilerinde  olduğunu iddia eden İmal,“Fen Edebiyat Fakültesi’nde şahsi menfaatlerini vatanın menfaatleri için hiçe sayan yiğitlere ‘Bu işlerden uzak durun, bu işler karın doyurmaz’ diye nutuk atarken BESYO’da dağ ile Çorum arasında ticaret köprüsü kuran öğrencilerden haberiniz var mı? Var da bir şey yapmıyorsanız vebaliniz büyük ama gerçekten haberiniz yok ise ben ve arkadaşlarım bu işin çözümünde size yardımcı olabiliriz, telefonum 24 saat açık. Siz gereğini yapana kadar bizim hainlere karşı mücadelemiz devam edecek. Üniversite yetkililerini ve emniyet güçlerini göreve davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 22.02.2016 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.