İmamoğlu Hüseyin çocuklarını sünnet ettirdi

Çorum’un sevilen simalarından İmamzade Tekstil ortaklarından genç iş adamı Hüseyin Biçer, oğulları İlyas ve Batu’yu düzenlenen törenle sünnet ettirdi.

11 Temmuz 2017 Salı 18:17
İmamoğlu Hüseyin çocuklarını sünnet ettirdi

Çorum’un sevilen simalarından İmamzade Tekstil ortaklarından genç iş adamı Hüseyin Biçer, oğulları İlyas ve Batu’yu düzenlenen törenle sünnet ettirdi.

Erkekliğe ilk adımı atan ve Müslümanlığın gereğini yerine getiren İlyas ve Batu kardeşlerin sünnet töreni çocuk gezdirme ile başladı.


SAHABELER HUZURUNDA DUALAR EDİLDİ

Çorum turunun yapıldığı gezdirme sırasında Hıdırlık Camii’ne gidilerek, burada bulunan sahabelerin türbesinde dua edildi.



Delikanlılık günlerine ilk adımlarını atan Biçer kardeşler, çocuk gezdirmenin sonlarında kendilerini bekleyen Mehter takımı eşliğinde ata bindirilerek büyük bir coşku içerisinde evlerin önüne getirildi.


MEHTER TAKIMI RENK KATTI

Mehter takımının birbirinden güzel söylediği marşlar eşliğinde gelen misafirlere sünnet yemeği ikramında bulunuldu.


Evlerinin önünde yapılan yemek ikramından sonra Çorum’un önde gelen hocaları tarafından Mevlid-i şerif okunarak, dualar edildi.


MEVLİT OKUTULARAK DUALAR EDİLDİ

Sünnet düğününe işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamayan Çorum AK Parti Milletvekilleri Salim Uslu, Lütfiye İlkse Ceritoğlu Kurt ve Ahmet Sami Ceylan’ın göndermiş oldukları kutlama ve tebrik mesajları okundu.


DAVETLİLER YALNIZ BIRAKMADI

Sünnet düğününe Belediye Başkanı Muzaffer Külcü başta olmak üzere AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, AK Parti Merkez İlçe eski Başkanı Mustafa Köse, siyasi parti ve dernek temsilcileri, Biçer ailesinin arkadaşları, dostları ile davetliler katıldı.


Habercim19, delikanlılığa ilk adımlarını atan Rabia-Hüseyin Biçer çiftinin oğulları İlyas ve Batu’ya sağlık ve sıhhatler diliyor, vatan ve millet için hayırlı bir evlat olmaları dileğiyle bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir yaşam temenni ediyoruz.


Son Güncelleme: 11.07.2017 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.