İnşaat işçileri kazada yaralandı

Sungurlulu 9 inşaat işçisi Bayat ilçesinde kamyonetin devrilmesi sonucu yaralandı.

23 Mayıs 2017 Salı 15:12
İnşaat işçileri kazada yaralandı

Sungurlulu 9 inşaat işçisi Bayat ilçesinde kamyonetin devrilmesi sonucu yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Bayat ilçesinde bir inşaata beton atan Sungurlulu inşaat işçileri Arap Ali Kor (67) yönetimindeki 06 EPZ 65 plakalı kamyonetle Sungurlu’ya gelmek için yola çıktı. Çukoröz mevkiine gelen kamyonet, frenlerinin tutmaması üzerine yoldan çıkarak şarampole devrildi.


Kazada sürücü ile kamyonette bulunan Dilaver Kor (58), Rafet Keyvanoğlu (64), İsmail Keyvanoğlu (57), İhsan Koçaker (51), Hacı Hotoğlu (56), Menderes Karaman (54), Haşim Köse (60) ve Ömer Çırakoğlu (57) yaralandı.


Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bayat Devlet Hastanesine kaldırıldı. İnşaat işçileri burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.


Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.



Son Güncelleme: 23.05.2017 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.