İnşaat Mühendisleri Odası’ndan iftar

İnşaat Mühendisleri Odası tarafından iftar programı düzenlendi.

20 Haziran 2017 Salı 14:24
İnşaat Mühendisleri Odası’ndan iftar

İnşaat Mühendisleri Odası tarafından iftar programı düzenlendi.


Türkiye Mühendisler Odası Çorum İl Temsilcisi Özgür Kılıç, Türkiye Mühendisler Odası Çorum Temsilciliği tarafından iftar programı düzenlediklerini belirterek, “Davetimize katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz meslektaşlarımı sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi. Kılıç, konuşmasında şunları dile getirdi:


“Ramazan ayı bolluk ve bereketin, dostluk ve kardeşliğin ayıdır. Yoksulların hatırlandığı, rızıklandığı bu ayda,  Rabbimin bizleri yardımlaşma, dayanışma, merhamet ve şefkatten yoksun bırakmamasını diliyorum. Komşusu açken tok yatmayan atalarımızın torunları olarak bizleri açların halinden anlayanlardan eylesin.


Bugün dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 1.529 TL, yoksulluk sınırı 4.979 TL. Dünyadaki aç insan sayısı yaklaşık 800 milyon. Ne kadar tezattır ki dünyadaki obez insan sayısı yaklaşık 700 milyon. Ülkemizde zayıflamak için her yıl 5 milyon dolar para harcanmakta.


Bu konulara neden değindim. Her konuda olduğu gibi beslenme konusunda da aşırıya kaçmak hem sağlığa hem de cebimize zarar vermekte. Ramazan ayının dünyada ve ülkemizdeki aç insanların halinden anlamamıza vesile olması dileğiyle Sizlere iftar programımızı onurlandırdığınız için bir kere daha teşekkür eder, herkese afiyet olmasını dilerim.”


Son Güncelleme: 20.06.2017 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.