İş Bankası’ndan Ticaret Borsası’na ziyaret

İş Bankası Çorum Şube Müdürü olarak atanan Mustafa Maşacıoğlu, Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

21 Kasım 2013 Perşembe 16:21
 İş Bankası’ndan Ticaret Borsası’na ziyaret


İş Bankası Çorum Şube Müdürü olarak atanan Mustafa Maşacıoğlu, Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. 

Ziyarette İş Bankası Çorum Şube Müdürü Mustafa Maşacıoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Çorum’u tarım ve ticarette rekabet gücü yüksek, sanayisi gelişmiş, yaşam kalitesi yüksek bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

1988 yılında kurulan borsanın ilk dönemde sadece borsa kotasyonuna dahil ürünlerin tescilini yaparak faaliyet gösterdiğini 2000 yılından itibaren satış salonunu da açarak Çorum halkına hizmet ettiğini dile getiren Bektaş, borsanın gerek kendi sorunları gerekse bölgesel ve ülkesel sorunların çözümüne aktif olarak katılarak bu konuda görüş bildirdiğini kaydetti.

Gelişmeleri yakinen takip ederek sahasında etkin hizmet verme anlayışını sürekli kılmayı amaç edindiklerini dile getiren Bektaş, bu bağlamda merkez ve ilçelerde yaşanan başta kuraklık, verim düşüklüğü ve diğer tarımsal sorunların direkt olarak borsayı da etkilediğini ve ilgilendirdiğini ifade etti.

Ziyaret Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, Genel Sekreter Funda Ertekin ile başkan yardımcısı Hasan Kılıçarslan hazır bulundu.

Bektaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Maşacıoğlu'na yeni görevinde başarılar diledi.






(İHA)

Son Güncelleme: 21.11.2013 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.