‘İş dünyasının ivmesinde valimizin çok imzası var’

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Vali Sabri Başköy’ün, Çorum’un iş dünyasının ivme...

22 Eylül 2014 Pazartesi 20:22
 ‘İş dünyasının ivmesinde valimizin çok imzası var’


TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Vali Sabri Başköy’ün, Çorum’un iş dünyasının ivme kazanmasında çok imzası bulunduğunu belirterek, “Mezara kadar değil, kemiklerimiz kuruyana kadar Valimizin duacısı olacağız.” dedi.


Vali Sabri Başköy’ün TSO Meclis Toplantısı ziyaretinde, Vali Başköy’ün atama kararı ve görev yaptığı süre içerisindeki hizmetlerini değerlendiren TSO Başkanı Başaranhıncal, Vali Başköy’ün atama kararı karşısındaki olgun tavrı ve değerlendirmelerinin, kendilerinin üzüntüsünü biraz olsun hafiflettiğini belirtti.


Vali’nin bir memlekette ne kadar durduğundan öte, ne yaptığının ve gönüllerde bıraktığı izin önem taşıdığına vurgu yapan Başaranhıncal, “İş dünyasının sorunlarına bir kez bile sırt çevirmedi. Her ilettiğimiz sorunu ve konuyu anında icraata çevirerek hayata taşıdı. İş dünyasının ivmesinde sayın valimizin çok imzası var. Sizin bizim helalliğimizden öte, bizim sizin helalliğinize ihtiyacımız var. Mezara kadar değil, kemiklerimiz çürüyene kadar dua edeceğiz. Sayın Valimizin Çorum’a hizmetlerine biz şahitlik yapmaya hazırız.” sözleriyle duygularını dile getirdi.



Son Güncelleme: 22.09.2014 20:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.