İşaret dili eğitimi başladı

Artı bir business academy ‘nin eğitimleri devam ediyor. Kayıtları halen devam eden işaret dili eğitimlerinin ilk modülü gerçekleşti.

02 Eylül 2014 Salı 18:31
 İşaret dili eğitimi başladı


Artı bir business academy ‘nin eğitimleri devam ediyor. Kayıtları halen devam eden işaret dili eğitimlerinin ilk modülü  gerçekleşti.


Akademi Başkanı Murat Servi, yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “ işitme engeli engel değildir aslında en büyük engellerden biridir iletişim kuramamak, duyamamak. Biz işitme engelli arkadaşlarımızla iletişim kurabilmek onların günlük hayatta yasadıkları zorlukları en aza indirmek amacıyla bu eğitim programını actık. Bu konuda aslında ne kadar duyarlı olunduğunu görmüş olduk. Eğitime katılan kursiyerler farklı meslek ve yas gruplarında ve söylenen ortak kelime zorlukların aşılması oldu. Özellikle hizmet sektöründen çalışanların katıldığı bu eğitim hızlandırılmış bır eğitim programı ,daha çok uygulamaya yönelik aktivitelerin gerçekleştıgı eğitim programında işitme engelli arkadaslarımızında eğitime bizzat katılması uygulamada bir çok konunun daha iyi anlaşılmasına olanak veriyor.Bu eğitimdeki amacımız Türk İşaret Dilini (TİD) aktif bir şekilde kullanabilen, işitme engellilerle iletişim kurabilen, istenilenleri anlatan  kişilerin yetiştirilmesidir”





Son Güncelleme: 02.09.2014 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.