İsbir'den okullara ziyaret

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, ilçede bulunan 100.Yıl İlkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Çok Programlı Liseyi ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

28 Aralık 2016 Çarşamba 14:09
 İsbir'den okullara ziyaret


Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, ilçede bulunan 100.Yıl İlkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Çok Programlı Liseyi ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.


Ziyaretlerde öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan İsbir, “Okullarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde öğrencilerimizle bir araya geldiğimiz gibi öğretmenlerimizle de sohbet ediyor Ortaköy için istek ve temennilerini dinliyoruz " dedi.
Geleceğimiz olan çocukları emanet ettiğimiz öğretmenlerin kutsal bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden İsbir, “böylesi zor bir görevi yerine getirirken onlara destek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Ortaköy Belediyesi olarak okullar için özenli bir çalışma yürüttüğünü özellikle ifade Başkan İsbir,  “Okullarımızı ziyaret ederek bizden taleplerini yerinde dinleme fırsatı buluyoruz.


İmkânlarımız ölçüsünde bütün okullara yardım etmeye çalışıyoruz. Ortaköy’deki okulların bahçe düzenlemesi, saha, tribün, çocuk parkı gibi çalışmalarını yaparak hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin güzel bir çevreye sahip olmasını sağlıyoruz.
Okullarımıza ziyaretlerde bulunup öğrenci ve öğretmenlerimizin isteklerini, beklentilerini dinlemeye devam edeceğiz” dedi.



“Eğitim bizim önceliklerimiz arasındadır” diyen İsbir,  eğitim konusundaki hassasiyetini vurgulayarak üstlerine düşen görevi her zaman yapmaya hazır olduklarını kaydetti.


Okul ziyaretlerinde öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, okul müdürleri ve öğretmenlerle birlikte sohbet etti. Başkan İsbir,  başarılı bir eğitim öğretim yılı geçmesi temennisi ile öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.




Son Güncelleme: 28.12.2016 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165