İsbir’in ‘Spor’ aşkı

Çorum’un Ortaköy Belediye Başkan Taner İsbir, Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ve sporcularını ağırladı.

27 Aralık 2016 Salı 11:46
 İsbir’in ‘Spor’ aşkı


Çorum’un Ortaköy Belediye Başkan Taner İsbir, Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ve sporcularını ağırladı.


Kick Boks Küçükler (Kız - Erkek) Türkiye Okullar Kick Boks Şampiyonası müsabakaları 23- 25 Aralık 2016 tarihleri arasında Çorum Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı.


Müsabakalarda Ortaköy Belediye Şapinuvaspor Kulübü sporcuları da mücadele etti.


Müsabakaları Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı da izledi.


Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı Kick-Boks’a verdiği desteklerden dolayı Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir'e teşekkür ederken, kendisine boks eldiveni hediye etti. 
Başkan İsbir Kick-Boks eldivenleri ile objektiflere poz verdi.

Spora verdiği destekle tanınan Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir yaptığı açıklamada, “Ortaköy Belediye Şapinuvaspor Kulübü olarak müsabakalara bizde katıldık. Ortaköy Belediye Başkanı olarak her alanda spora ve sporcuya verdiğimiz destekler hız kesmeden devam edecektir. Müsabakalara katılan tüm sporcu ve antrenörlerimize başarılar diliyorum” dedi.


Son Güncelleme: 27.12.2016 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.