İşçi maaşlarına yüzde 14 zam

Oğuzlar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında yapılan Toplu iş Sözleşme ile işçi maaşlarına yüzde 14 zam yapıldı.

23 Ocak 2017 Pazartesi 11:09
 İşçi maaşlarına yüzde 14 zam


Oğuzlar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında yapılan Toplu iş Sözleşme ile işçi maaşlarına yüzde 14 zam yapıldı.


Törende konuşan Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, “Belediyemizde çalışan işçilerimizle birlikte mutlu sona ulaştık.  Belediyemizle Belediye-iş Sendikası Çorum il Temsilciliği arasında yapmış olduğumuz toplu iş sözleşmesinde imzalar atılarak işçi maaşlarına yüzde 14 zam yapıldı” dedi.


Ateş, toplu sözleşme yaparken işçileri düşünerek, kendilerini işveren saflarına koymayarak işçilerin saflarında yer almayı uygun gördüklerini söyledi. 


Başkan Ateş, “Ekonomik sıkıntı içerisinde olan işçilerin sofralarındaki çorbalarında tuz olmayı uygun gördük.  İşçi kardeşlerimin akşam işten evlerine giderken mutlu dönmelerini istedik” diye konuştu.


Ateş, göreve gelirken en büyük arzularının gönülleri yıkmak değil gönülleri yapmak olduğunu ve bu düşünceleri bir nebzede olsa işçilerin bordolarına yansıtmak niyetinde olduklarını ifade etti. Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, “Bu nedenle işçi maaşlarına yüzde 14’lük zam yaptık. Bu ortamda bu zamlar bile yetersiz gönül ister ki işçi emekçi kardeşlerimize yüzde 50’lik bir zam yapalım ama belediyemizin imkânları sınırlı ve elimizde bulunan bu kumaştan tüm şartlarımızı zorlayarak bu gömleği çıkarabildik. İşçi kardeşlerimiz her zaman her şeyin iyisine layıklar ve daima yanlarındayız.” şeklinde konuştu.


İmza töreninde işçiler adında söz alan Oğuzlar Belediyesi işçi temsilcisi Sabahattin Karasülük, Belediye Başkanı Orhan Ateş’e teşekkür ederek güvenlerine layık olmaya çalışacaklarını kaydetti.


Sendika Temsilcisi İl Başkanı Mehmet Şen de Belediye Başkanı Ateş’e teşekkür ederek işçilere ve Belediyeye hayırlı olmasını diledi.


 

Son Güncelleme: 23.01.2017 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165