İşçiler sordu, Cesur cevapladı

SGK ve İŞKUR yöneticileri taşeron işçileri bilgilendirdi

05 Ocak 2018 Cuma 16:46
İşçiler sordu, Cesur cevapladı

Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Turgut Özal İş Merkezi Belediye Toplantı Salonu’nda sürekli işçi statüsüne geçecek olan taşeronların sorularını cevaplandırdı.

Duran Cesur yaptığı açıklamada, 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 127.Maddesi hakkında işçileri bilgilendirdiklerini bildirdi.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve 24 üncü Maddelerinin Uygulanmasına dair Usul ve Esaslar doğrultusunda yapılacak işlemler konusunda işçilere açıklama yapan Cesur, daha sonra sorulara cevap verdi.

Toplantıya Hak-İş Şube Başkanı Mustafa Köroğlu, Öz Sağlık -İş İl Temsilcisi Hüsnü Aykan, Öz Büro-İş İl Temsilcisi İsmail Karakaş ve Öz-İş İl Temsilcisi Selim Güloğlu ile il genelinde kapsam dahilinde çalışan personel katıldı.

İŞKUR BİLGİLENDİRDİ

Öte yandan İŞKUR İl Müdürü Ali Şahan, Müdür Yardımcısı Zeki Karaman ve şube müdürleri 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereğince taşeron işçilere kadro verilmesi ile ilgili olarak kurumda çalışan taşeron işçilerle bir araya gelerek başvuru dilekçelerini aldılar.

Son Güncelleme: 29.07.2018 01:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165