İsimleri değişti

İmam Hatip Lisesi Mezunu ve Kamu Çalışanları Derneği 'nin yeni ismi İmam Hatipli Kamu Çalışanları (İHK) oldu

19 Kasım 2018 Pazartesi 10:45
İsimleri değişti

İmam Hatip Lisesi Mezunu ve Kamu Çalışanları Derneği Olağan Genel Kurulu’nu yaparak derneğin ismini değiştirdi. Derneğin yeni ismi İmam Hatipli Kamu Çalışanları (İHK) olurken, kapsamlı tüzük değişikliğine gidildiği bildirildi.

Genel kurulda Dernek Başkanı Mehmet Bayrak, Başkan Yardımcısı Bekir Özdemir Muhasip İsa Yanık, Sekreter İdris KÜLEKÇİ, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Bulanık, Mustafa Selvi ve İsmail Eker’den oluştu.

İHK Derneği Başkanı Mehmet Bayrak, derneğin herhang bir federasyon, konfederasyon veya platforma bağlı olmadığını belirterek,Dernek geçen yıl yapılan Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Genç-Des Projesi’nde Türkiye’de ilk sırada yerini almıştır. Önümüzdeki günlerde de gençlerimize ve topluma yönelik projeler, yardımlar, konferans ve çeşitli etkinlikler hedeflemektedir.” Dedi.

Son Güncelleme: 19.11.2018 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
doğru karar 2018-11-19 12:54:15

önceki isim, dernek çalışmalarının önünde büyük bir engeldi. geç de olsa bu olumsuz durumu fark edip derneğin ismini değiştiren dernek yönetimini kutluyorum. derneğin yeni ismiyle şahlanışa geçip, şehrin gelişimine büyük katkılar sunacağına inancım tamdır. dernek yeni ismiyle şaha kalkacaktır. çorum hak ettiği konuma gelecektir.

Avatar
Adil 2018-11-19 12:51:58

Fen liseli kamu çalışanları derneği düz liseli kamu çalışanları dernegı anadolu liseli kamu çalışanları derneği ve hatta kız meslek, endüstri meslek, ticaret meslek liseli kamu çalışanları derneği die örnekler çoğaltılabilir enteresan tabi ve bir o kadar da anlamsız

Avatar
imam hatipli 2018-11-19 13:53:21

imam hatiplileri kendinize makam mevki elde etmek için kullanmayın imam hatipler makam mevki sahibi olma aracı değildir çekin elinizi samimi olun.okulumuzu siyasete alet etmeyin

Avatar
Bir bilen 2018-11-19 15:36:53

Ne işe yarıyor acaba millet menfaat için ne yapacağını şaşırdı, dernek kur adını imam-hatip li köy kap koltuğu

Avatar
mezunlardan 2018-11-19 16:32:02

eğitim benim dönemde dayaktan ileri gitmiyordu. soruları hoca çözemezdi öğrenciler çözerdi tahtada. ingilizce dersine arapça hocası gelirdi. sanki ted koleji de dernek kurmuşlar. Allahtan kat sayı uygulaması çıktı da ortaokuldan sonra o dönem lisede düz liseye geçtim. imam hatip dönemi benim hayatımda karanlık bir dönem. eğitim çok kötüydü. derslerim neredeyse zayıf gelecekti. şimdi birisi beni ihl kamu çalışanları derneğine çağırsa hayırdır derim. okul bana kuran okumayı öğretti, ahlak edep öğretti, ama başka birşey yok? e bunları öğrenmek için illa ihl mi okumak lazım? siyasetten başka bir faydası yok. tıpkı külcünün koca külliyeyi gereksiz kurduğu gibi tamemen okul siyasi takılmaktadır.