İskilip Atatürk Orman Çiftliği’nde yangın

İskilip ilçe merkezine 6 kilometre uzaklıkta bulunan Atatürk Orman Çiftliği’nde yangın çıktı.

27 Mart 2017 Pazartesi 08:32
İskilip Atatürk Orman Çiftliği’nde yangın

İskilip ilçe merkezine 6 kilometre uzaklıkta bulunan Atatürk Orman Çiftliği’nde yangın çıktı.



Yangından 30 dönümlük ormanlık alan etkilenirken İskilip Belediyesi´ne ait sosyal tesis kullanılmaz hale geldi. Yangın söndürme çalışmalarında dumandan etkilenen bir itfaiye eri de hastaneye kaldırılırken ayakta tedavi edilip taburcu oldu.



İddialara göre Orman Çiftliğine sınır olan bir tarlada başlayan yangın rüzgârın etkisiyle bir anda ormanlık alana yayıldı.




İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ve çevredeki halkın yardımıyla yangının geniş alana yayılmasını engelledi. Yangın çıktığı andan itibaren olay yerinde olan İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma ve İskilip AK Parti Belediye Meclis üyesi Murat Önder yangın söndürme çalışmalarını takip edip bizzat çalışmalara yardımcı oldu.



Diğer yandan yılarca İskilip’te okuyan yüzlerce öğrencinin ağaç dikip emek sarf ettiği yerde yangın çıkması ilçede üzüntü yarattı.



Olayla ilgili yetkililer soruşturma başlattı.





 

Son Güncelleme: 27.03.2017 08:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sadık Kocatürk 2017-04-05 20:49:56

Yakanın Allah belasını versin