İskilip Dolması TBMM’nin Gündemine Oturdu

İskilip Dolması bütçe görüşmelerinin devam ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekillerine ikram edilerek tanıtıldı.

29 Şubat 2016 Pazartesi 16:52
İskilip Dolması TBMM’nin Gündemine Oturdu

İskilip Dolması bütçe görüşmelerinin devam ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekillerine ikram edilerek tanıtıldı.

Yapılan açıklamaya göre, Broşürle desteklenen tanıtımda geleneksel İskilip Dolması milletvekillerinden yoğun ilgi görürken meclisin gündemine de oturdu.

Organizasyonunu Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu ve İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma’nın yaptığı Dolma ikramında AK Parti  Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İlçe Başkanı Ali Koçkaya ve Parti teşkilatı ile Belediye Meclis üyeleri de ev sahipliği yaptılar.

Bütçe görüşmelerinin 13 gün boyunca saat 02.00’ye kadar devam ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisinde önceki gün saat 19.00’da akşam yemeği olarak sunulan İskilip Dolmasının tarihi ve tarifi davete katılan milletvekillerine Çorum Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Recep Çatma tarafından anlatıldı. Tanıtım broşürle desteklenerek güçlendirildi.

Dolma ikramı öncesi ve sonrasında Milletvekilleri ile yoğun temaslarda bulunan Belediye Başkanı Recep Çatma “İskilip Dolması ikramı vesilesi ile meclis çatısı altında İskilip’in tanıtımına önemli katkı sağlayan TBMM İdare Amiri Çorum Milletvekilimiz Sayın Salim Uslu’ya ve organizasyonda ev sahipliği yapan Çorum Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan, Sayın Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve tüm emeği geçenlere şahsım ve İskilip halkı adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.  

Son Güncelleme: 29.02.2016 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mümin coşkun 2016-02-29 18:11:51

ALLAH razı olsun emeyi gecenlerden gec kalınmış yinede iskilip'i tanıtmak deyer vermek cok güzel saygılar