‘İskilip gelişmeye devam edecek’

Vali Necmeddin Kılıç, ilçe ziyaretleri ve muhtarlarla buluşma toplantılarına bu hafta İskilip’te devam etti.

14 Ocak 2017 Cumartesi 20:15
‘İskilip gelişmeye devam edecek’


Vali Necmeddin Kılıç, ilçe ziyaretleri ve muhtarlarla buluşma toplantılarına bu hafta İskilip’te devam etti.


Toplantıya Vali Necmeddin Kılıç’ın yanı sıra İlçe Kaymakamı Bahadır Güneş, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Fatih Üstündağ, İlçe Belediye Başkanı Recep Çatma, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Arslan, İl İdare Şube Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, İlçe Askerlik Şube Başkanı Per. Alb. Çetin Öcal, AKP İlçe Parti Başkanı, İlçe İdare Amirleri, Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.




Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Vali Kılıç, İlçe Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkanından brifing alarak, ilçenin sorunlarını dinleyip ilçede çalışmaları devam eden yatırımlar konusunda da bilgiler aldı.




Toplantı sırasında bir konuşma yapan Vali Necmeddin Kılıç, İskilip’in köklü ve tarihi bir ilçe olduğunu, bu yönüyle büyük bir çoğunluğun ilçeyi isim olarak da bildiğini belirterek, “İskilip ileri bir noktaya çıkarıldı. Vaktin boşa geçirilmediğini görüyorum. Önceki ve şimdiki milletvekillerimiz ile Çorumlu bürokratlarımızın çabalarını da takdirle karşılıyorum. Tosya ve Çankırı bağlantı yolları nedeniyle İskilip ilçemizin önünün açık olduğuna, daha da gelişeceğine inanıyorum. 2017 yılı hedefimiz kanalizasyon, içme suyu, kilit taşı ve asfaltı olmayan köyün kalmaması için azami gayreti göstereceğiz.” dedi.



Bazı muhtarlara söz verip onları dinleyen Vali Necmeddin Kılıç, her muhtarın yazılı taleplerini de alarak her birini değerlendirileceğini belirtti.


Toplantının ardından Tarihi Redif Kışlası ile bazı kamu kuruluşlarını da ziyaret eden Vali Kılıç, şehit ailesi ve ilçe girişindeki Jandarma ve Polis Yol Kontrol Noktalarını da ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.


Son Güncelleme: 15.01.2017 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165