İskilip Heyetinden Uslu’ya ziyaret

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Koçkaya, İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleri,AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ederek 26.Dönem Milletvekilliği ve İdare Amirliği görevine seçilmesinden dolayı tebrik ettiler.

30 Kasım 2015 Pazartesi 18:42
 İskilip Heyetinden Uslu’ya ziyaret

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Koçkaya, İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleri,AK Parti  Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ederek 26.Dönem Milletvekilliği ve İdare Amirliği görevine seçilmesinden dolayı tebrik ettiler. 

Yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Çatma “İskilip’e birçok hizmeti sizlerle birlikte kazandırdık. Tekrar bizleri TBMM’de temsil etmeniz ilçemize hizmet, bizlere de güç katmaya devam edecektir. İlçemizin altyapısını baştan sona yeniledik. İçme suyu şebekesi kanserojen asbestli borular yerine sağlıklı borularla yenilendi. Evlere bağlamaya başladık. İlçemize yapılan hizmetler, çalışmalar için ilçem adına teşekkür ederim” dedi.

Göreve geldiği günden bugüne İskilip’te büyük hizmetlere vesile olduklarını belirten Uslu, “İskilip ilçemizin karayolu ulaşımının nerdeyse tamamını başlatılan yapım çalışmaları ile tamamlamış olacağız. Uzun yıllardır beklenen Tımarlı Sulama projesinden Derekargın Göleti projesine, adı bile anılmayan Doğalgaza kadar birçok büyük projeyi başlattık. Atıf hocamızın emanetine sahip çıkıyoruz ve çıkmaya da devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette bulunan İskilip Çukurköy Muhtarı Mustafa Üçok Tımarlı projesinden dolayı teşekkür ederek, projenin gerçekleşmesi safhasında yaşanabilecek sorunlarla ilgili tedbirlerin alınmasını talep etti.AK Parti  Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu Devlet Su İşleri yetkilileri ile görüşerek gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.


Son Güncelleme: 30.11.2015 18:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.