İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

Çorum Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Faruk Gökmeşe, Doç. Dr. Ebru Gökmeşe, Doç. Dr. Dursun Ali Köse ve Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Kadir Erol, İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

29 Mart 2017 Çarşamba 17:32
İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

Çorum Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Faruk Gökmeşe,  Doç. Dr. Ebru Gökmeşe,  Doç. Dr. Dursun Ali Köse ve Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Kadir Erol, İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu’nu  makamında ziyaret etti.


Gökeşme ve beraberindekiler Milli Eğitim Müdürü Atcıoğlu’na çalışma hayatında başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, bu ziyaretten dolayı Hitit Üniversitesi öğretim üyelerine teşekkür ederek, İskilip’in genel durumu, akademik başarısı, öğrencilerin eğitim öğretim seviyesi ve İskilip’teki tarihi ve turistik yerler hakkında bilgi verdi.


Atcıoğlu, ‘’İskilip’te ilk göreve başladığımızdan bu yana ben ve çalışma arkadaşlarım elimizden gelen her çabayı göstermekteyiz. Bu çalışmaların sonucunu alacağımızdan ve İskilip'teki eğitim düzeyini daha üst seviyelere taşıyacağımızdan hiçbir şüphemiz yoktur" diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Hitit Üniversitesi öğretim üyeleri daha sonra İlçede Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, İskilip’ten ayrıldı.


Son Güncelleme: 29.03.2017 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.