İskilip İlçe Teşkilatı’ndan Ankara çıkarması

Ak Parti İskilip ilçe teşkilatı Genel Merkez ve Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret ederek Çorum Milletvekilleriyle görüştü.

16 Şubat 2017 Perşembe 22:32
İskilip İlçe Teşkilatı’ndan Ankara çıkarması

Ak Parti İskilip ilçe teşkilatı Genel Merkez ve Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret ederek Çorum Milletvekilleriyle görüştü.



MECLİSİ ZİYARET ETTİLER


Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek yeni atanan Kadın kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve Başkan yardımcıları ile birlikte Meclisi ziyaret edip Çorum Milletvekilleri TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile görüşerek Ankara programlarına başladı.


Lek ve beraberindekiler Meclis ziyaretinin ardından Ak Parti Genel Merkezi ziyaret eden İskilip ilçe teşkilatı Genel Merkez İdare Amiri K. Celal Ursavaş’ı ziyaret etti.



TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCILARIYLA GÖRÜŞTÜLER


Lek ve beraberindekiler daha sonra Genel Merkez ziyareti sırasında Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Çorum İl Koordinatörü Recep Yıldırım ve Hacı Turan ile görüştüler.

Ankara ziyaretleri kapsamında açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Lek, “Yeni atanan Kadın Kolları ve Gençlik kolları başkanlarımızla Vekillerimizi ve Teşkilat başkan yardımcılarımızı ziyaret ederek halk oylaması süreci ve ilçemizde yapımına devam edilen ve yapılması planlanan hizmetler hakkında istişarelerde bulunduk. Bizlere göstermiş oldukları ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı ilçe teşkilatım ve şahsım adına şükranlarımı sunarım” dedi.


Son Güncelleme: 16.02.2017 22:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165