İskilip Kaymakamı atandı

İskilip Kaymakamı Harun Reşit Han'ın atandığı öğrenildi.

11 Haziran 2018 Pazartesi 21:28
İskilip Kaymakamı atandı

İskilip Kaymakamı Harun Reşit Han görevine başladı. Bir süredir vekaletle yürütülen İlçe Kaymakamlığı'na atanan Harun Reşit Han görevine başladı. 

Son Güncelleme: 12.06.2018 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2018-06-12 08:40:15

Araksında asılı duran Atatürk resmi düzeltsin önce. Eğri duruyor.

Avatar
Gurbetden 2018-06-12 21:15:27

Hayırlı olsun. Allahım utandırmasın. İskilip eriyor inşalllah engel olmak babında adımlara vesile olunur. Tosya İskilip Çorum duble yolunun bitmesi sağlanmalı. Çankırı Bayat İskilip Çorum duble yolunun bitmesi sağlanmalı tüm yolları her iki yönden traktör yolu olmalı. İki yolda faaliyete geçer ise merkezi konuma İskilip gelir.
Öte yandan bayram geldi İskilip 3 kat nüfuz artışı gözle görülür bir durumda trafik çarşı merkezinde tıkanıyor otopark sıkıntısı mevcut Makam odasından bir satılsa Kaymakamlık karşısındaki tek katlı dükkanlar vj eski kadastro binası yıkılıp kibriti sokağa kadar kamulaştırma yapılarak altı çok büyük otopark üstü meydan örneği Samsun merkezde mevcut üstü çok açık bek meydan olabilir İSKİLİP MEYDANI yapalım.
Kale ve altındaki mağara restore edilerek etrafında bulunan eski evlerde tarihi yapısına uygun olarak restora edilerek iç turizme kazandırılmalıdır
İskilip dünyanın karası merkezi gündemde tutulmadı neden yapılacak çok şey var gerçi kim yapacak yüz yataklı hastane dokuz yılda bitti o da şehidin tepesinde yeri Yanlış şehir sıkıştı evler üst üste diğer mahalleler boşalır durumda tek yere yığıntıyı yapılmamalı dağıt olmalı ptt otopark yapılırsa başka bir mahalleye Sakarya veya mutaflar mahallesine

banner165