İskilip Kent Arşivi’ne ilk bağış

İskilip Belediyesi hizmet binasında kurulan Kent Arşivi’ne ilk katkı eğitimci yazar Nurettin Tanay’dan geldi.

25 Kasım 2014 Salı 13:29
 İskilip Kent Arşivi’ne ilk bağış


İskilip Belediyesi hizmet binasında kurulan Kent Arşivi’ne ilk katkı eğitimci yazar Nurettin Tanay’dan geldi. Tanay, iki adet kitap, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemine ait 11 adet belge, 1 harita ve 10 adet fotoğrafı Belediye Başkanı Recep Çatma’ya makamında teslim etti.


Belediye Başkanı Recep Çatma, kentin hafızasının korunması,  geçmişten gelen bilgi ve belgelerin gelecek kuşaklara aktarılması amacı ile kurulan Kent Arşivi’ne yapılan bu bağışların son derece önemli olduğuna işaret etti. Çatma,  İskilip’te veya İskilip dışında yaşayan hemşehrilerinden bu tür katkıları beklediklerini belirterek, duyarlılığından dolayı eğitimci yazar Nurettin Tanay’a teşekkür etti. Kitap,  belge ve fotoğraflar kayıt altına alınarak Kent Arşivi’ne konuldu.





Son Güncelleme: 25.11.2014 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165