İskilip köylerine modern görünüm

İskilip Kaymakamlığı, KÖYDES projesi kapsamında Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından...

06 Ağustos 2015 Perşembe 13:40
 İskilip köylerine modern görünüm


İskilip Kaymakamlığı, KÖYDES projesi kapsamında Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmaları sürdürüyor.


Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) programı kapsamında ilçenin köyleri döşenen kilit parke taşları ile modern bir görünüme kavuşuyor.


Yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz günlerde İskilip’e bağlı Kuzuluk köyünü ziyaret eden İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy incelemelerde bulundu. Kilit parke taşı döşeme işleminin sona erdiği Kuzuluk köyünde açıklamalarda bulunan Kaymakam Gürsoy, “İlçemizde geçen sene 14 köyümüze kilit parke taşı döşenirken bu sene bu çalışmalar 25 köyümüzde devam ediyor. Bundan sonra köylerin daha modern bir görünüme kavuşması için altyapısı tamamlanan köylere kilit parke taş döşeyerek vatandaşımızın kışın çamur diye bir derdi kalmayacak." diye konuştu.



Son Güncelleme: 06.08.2015 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.