İskilip MEM ve MYO’dan Ortak Proje

Hitit Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında daha önceden imzalanmış İşbirliği Protokolü çerçevesinde, İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ile İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir projeye imza attılar.

05 Mayıs 2017 Cuma 16:10
 İskilip MEM ve MYO’dan Ortak Proje


Hitit Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında daha önceden imzalanmış İşbirliği Protokolü çerçevesinde, İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ile İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir projeye imza attılar.

Bu kapsamda İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İskilip Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü arasında eğitim-öğretim alanında işbirliği yapılması için çalışma başlatıldı. Yapılacak çalışmada hem Milli Eğitim öğrencileri hem de Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan ekipler aracılığı ile sosyal çalışma anlamında eğitim materyalleri temini sağlanıp ihtiyaç sahibi öğrencilerin faydalanmasına yönelik faaliyetler yürütülecek.


Konu ile ilgili İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil ve beraberindeki Hitit Üniversitesi öğrencileri ile İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu Milli Eğitim Müdürlüğünde bir araya geldiler. İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Muammer Cengil,  "Bu çalışma Üniversitemizde öğrencilere daha önceden kurulmuş okul kulüpleri çatısı altında sosyal çalışma bilinci ile öğrenciler arası yardımlaşma ve dayanışmayı sağlayarak toplumsal olarak temeli sağlam kültürüne bağlı gelecek nesillerin yetişmesine katkı sunacaktır" dedi. İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu da "Böyle bir çalışmanın başlatılması, akıl edilmesi ve yürürlüğe konulması adına teşekkürlerini ileterek, bu ortak çalışmada yer almadan mutluluk duyacağını" belirtti.


Bu çalışmada Hitit Üniversitesi bünyesinde kurulan okul kulüplerinden kişisel gelişim kulübü öğrencileri gerekli duyulduğunda Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencileri ile birlikte çalışmalar yapacaklardır. Toplantının sonunda İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Milli Eğitim Müdürü ilçede yürütülecek yeni projenin esaslarına yönelik ön çalışma tutanağına imza atarak eğitim-öğretim camiasına hayırlı olması dileklerinde bulundular.


Son Güncelleme: 05.05.2017 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165