İskilip MYO'dan Emniyete destek ziyareti

Bugün İskilip MYO Akademik-İdari Personeli ve Öğrencileriyle Emniyet Müdürlüğü, Askerlik Şubesi ve Jandarma Komutanlığına Taziye Ziyaretinde bulundu.

23 Aralık 2016 Cuma 10:03
İskilip MYO'dan Emniyete destek ziyareti

Bugün 
İskilip MYO Akademik-İdari Personeli ve Öğrencileriyle Emniyet Müdürlüğü, Askerlik Şubesi ve Jandarma Komutanlığına taziye ziyaretinde bulundu.

İlçe merkezinde gerçekleşen yürüyüşe İskilip MYO Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil ile akademik ve idari personel de katıldı.

Ellerinde Türk Bayraklarıyla yüksekokul binası önünden yürüyüşe geçen üniversite öğrencileri teröre lanet içeren sloganlar attılar.

Taziyeleri kabul eden  ilçe Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun , ziyaretlerinden dolayı İskilip MYO müdürü Doc.Dr.Muammer Cengil ve öğrencilere teşekkür ederek terörle mücadelede azimle devamlılık mesajı verdi.İskilip ilçe Emniyet müdürlüğü önünde İstiklal Marşı okuyan öğrenciler daha sonra sloganlar eşliğinde İskilip Askerlik şubesini ve İskilip Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek komutanlara taziye ziyaretinde bulundu.



Son Güncelleme: 23.12.2016 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.