'İskilip MYO'ya yeni bir vizyon katacak'

İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy Hitit üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

15 Şubat 2016 Pazartesi 10:20
'İskilip MYO'ya yeni bir vizyon katacak'

İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy Hitit üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı
 ziyaret etti.


Yapılan açıklamaya göre, İskilip MYO Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil’de hazır bulunduğu görüşmede Üniversite ve İskilip Kaymakamlığının yapacağı ortak projeler üzerine fikir alış verişinde bulunarak “Her Yönüyle İskilip Sempozyumu” gibi nitelikli bilimsel toplantıların İskilip’in sosyal ve kültürel hayatına son derece önemli katkılar sunduğunun altı çizildi. 


Ayrıca İskilip Meslek Yüksekokulu ek bina inşaatının da gündeme geldiği görüşmede, yapılacak olan yeni binanın Meslek Yüksekokuluna yeni bir vizyon katacağını, şu anda yaşanılan mekansal anlamdaki sıkıntının atlatılmasıyla birlikte açılacak yeni programlarla birlikte öğrenci sayısının binleri bulacağını ifade eden Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan; Kaymakam Şuayib Gürsoy’a, Belediye Başkanı Recep Çatma’ya, İskilip Yüksek Öğretim Kurumları Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı ile üyelerine, İskilipli değerli sanayici ve iş adamlarına ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. 

Son Güncelleme: 15.02.2016 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.