İskilip Ziraat Odası fuara katıldı

İskilip Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve çiftçiler, 16-18 Mayıs tarihleri arası düzenlenen...

19 Mayıs 2015 Salı 17:21
 İskilip Ziraat Odası fuara katıldı


İskilip Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve çiftçiler, 16-18 Mayıs tarihleri arası düzenlenen Çanakkale Expotroia 100. Yıl Gıda ve Tarım Fuarı'na katıldı.


Yaklaşık 45 kişilik bir ekiple tarım fuarını ziyaret eden İskilip Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri ve çiftçiler, Çanakkale Expotroia 100. Yıl Gıda ve Tarım Fuarı'ndan sonra Çanakkale Şehitliğini, Balıkesir'i ve Bursa'yı ziyaret ederek ilçeye döndüler.


Verimli bir fuar organizasyonu olduğunu belirten İskilip Ziraat Odası Başkanı Kamil Akdoğan, “Bizler İskilip çiftçisini tarım ve hayvancılık konusunda yeniliklere açık hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu tür organizasyonlar çiftçimizin ufkunu açıyor ve tarım konusunda yenilikleri yakından takip etmesini sağlıyor. Bu yıl hayvancılık ve tarım sektöründen 45 kişilik bir ekip ile tarım fuarına katılımızı gerçekleştirdik. Modern tarım araçlarını, ekipman ve aletlerle birlikte, yeni gelişmeleri yerinden görme ve inceleme fırsatı sunduk. Odamız tarafından yapılan eğitimleri ne kadar önemsiyorsak, sektördeki teknolojik gelişmelerin yapılacağı fuarlara çiftçilerimizin katılımını da o kadar önemsiyoruz. Fuar organizasyonlarını düzenli hale getirerek bu tür organizasyonların her yıl gerçekleşmesini amaçlıyoruz '' dedi.


Expotroia 100. Yıl Gıda ve Tarım Fuarı'ndan sonra Çanakkale Şehitliğini ziyaret eden İskilip Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri ve çiftçiler fuarın kendilerine faydalı olduğunu belirterek İskilip Ziraat Odası Başkanı Kamil Akdoğan'a bu organizasyondan dolayı teşekkür ettiler.




Son Güncelleme: 19.05.2015 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165