İskilip’e yeni terminal projesi

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, şehirlerarası otobüs terminalide esnafla buluştu.

19 Kasım 2014 Çarşamba 10:55
 İskilip’e yeni terminal projesi


İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, şehirlerarası otobüs terminalide esnafla buluştu.


Terminal esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Çatma, “İskilip’e yakışacak şehirlerarası otobüs terminali projesi için çalışıyoruz” dedi.


Kente dışarıdan gelenlerin ilk durağı olan terminal binasının İskilip’in misafir odası olduğunu vurgulayan Başkan Çatma, hizmet kalitesinin yukarı çıkarılması için gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.


Terminal esnafı kendilerini ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Başkan Çatma’ya teşekkür etti.




Son Güncelleme: 19.11.2014 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gökdeniz fak 2014-11-19 15:22:57

Sayın başkan İskilip terminalini yenilemeden önce otobüs esnafının Mantalitesini yenilesin muavininden tutunda şöförüne kadar komple hemde.Adamların yolculuk esnasında yüzümüze bir küfür etmediği kalıyor.Paramızla rezil olmak bu olsa gerek.Daha önce bimer aracılığı ile belediye ye şikayet ettiğim iskilip lider firması ve şöförü firmanın ismi değişti diye işlem bile yapılmadı İskilipliler bu muameleyi hakediyor ise peki otobus esnafı yeni terminali hakediyor mu?