İskilip’i o kadar beğendiler ki…

TRT GAP Televizyonu ‘Hayatın Renkleri’ programı İskilip’te çekimler yaptı. TRT ekibi İskilip’in doğal ve...

16 Ocak 2015 Cuma 13:31
 İskilip’i o kadar beğendiler ki…


TRT GAP Televizyonu ‘Hayatın Renkleri’ programı İskilip’te çekimler yaptı. TRT ekibi İskilip’in doğal ve kültürel güzelliklerini gördükten sonra yeniden bu ilçeye gitme kararı aldı.


İskilip Kaymakamlığı’nın organizasyonu program İskilip Kültür Turizm  Doğa Sporları ve Arama Kurtarma Derneğinin (İSDAK) rehberliğinde gerçekleştirildi. TRT GAP televizyonundan Nazan Harunoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği ‘Hayatın Renkleri’ programı  ilçede iki gün süren çekimler gerçekleştirdi.


İSDAK Derneği’nin Kızılırmak Havzası Gastronomi Yolu kapsamında 14 km’lik Kireçdere - Akpınar rotası üzerinde gerçekleştirdiği doğa yürüyüşü ile başlayan çekimler, İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi’nde devam etti.


Çekimlerin ikinci günü İskilip Atatürk Orman Çiftliği’nde Şahin Kebap’ın sunumu ile yöresel yemek olan İskilip Dolması çekimleri ile sürdü. Çekimler sırasında İskilip’in doğasına hayran kalan TRT ekibi, yaz aylarında canlı yayına davet edildi.


TRT GAP televizyonunda hafta içi her gün yayınlanan Hayatın Renkleri programının yapımcılığını Nazan Harunoğlu, yapım yardımcılığını İlknur Tüzün üstleniyor. Çekimlerde kameramanlar Fuat Öktem ile Bestami Yakıcı görev alıyor.


İskilip Kaymakamlığı ve İSDAK Derneği’ne teşekkür eden Yapımcı Nazan Harunoğlu, Mayıs ayında tekrardan İskilip'e geleceklerini ifade etti.


 

 

Son Güncelleme: 16.01.2015 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165