İskilip’in alt yapısı 2016’da tamam

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, bu hafta Cuma Namazını Yeni Cami Mahallesinde kıldı.

31 Ekim 2014 Cuma 16:50
 İskilip’in alt yapısı 2016’da tamam


İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, bu hafta Cuma Namazını Yeni Cami Mahallesinde kıldı. Çatma, her hafta olduğu gibi cami çıkışında vatandaşlarla bir araya gelerek İskilip’te devam eden çalışmalar hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi.


Sohbette alt yapı çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Çatma, şehir suyu şebeke hattının değiştirilmesi işinin şu anda ihale aşamasında olduğunu, gelecek ay  doğalgaz hattının İskilip’e geleceği alanda kamulaştırma çalışmalarının bitirileceğini belirterek, “Suyumuz şu anda ihale aşamasında, bu hafta içerisinde imzadan çıkacak yirmi gün askıda durduktan sonra ihale edilmiş olacak. Yani bahar ayında da muhtemelen şehir şebekesi suyu isale hattının değiştirilmesi çalışmasına başlamış olacağız.


Doğalgaz hakkında çeşitli söylentiler var. Geçen hafta BOTAŞ Genel Müdürü ile beraberdik. 18 Aralık 2014’te kamulaştırma çalışmaları ve projesi bitiyor. Doğalgaz İskilip’e Osmancık’tan gelecek. Allah nasip ederse 2015 Nisan ayı içerisinde de boru hattı döşenmeye başlayacak. Doğalgaz hattının döşenmesi çalışmasını şehir içi ile birlikte yürütebilirsek, 2016 yılı içerisinde biz bu alt yapıyı tamamen bitirmiş olacağız” dedi.








Son Güncelleme: 31.10.2014 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.