İskilipliler’in memleket hasreti

14-17 Kasım tarihleri arasında Ankara, Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen...

19 Kasım 2013 Salı 11:23
 İskilipliler’in memleket hasreti


14-17 Kasım tarihleri arasında Ankara, Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen 2. Çorum Tanıtım Günlerinde İskilip standı ilgi odağı oldu. Siyaset ve bürokrasiden çok sayıda misafirin yanında Ankara’da yaşayan İskilipliler, dört gün boyunca İskilip standını ziyaret ederek memleket hasretlerini giderdiler.

Belediye Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Melih Alpsar’ın katıldığı tanıtım etkinliklerinde arastalarda üretilen el sanatları ürünleri, İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi’nin üretimleri, hanımların hazırladığı yöresel lezzetler, İskilip Belediyesi Kültür yayınları, broşürler ile 14 panelle İskilip görselleri sergilendi.

Organizasyon yetkilileri yüzlerce İskilipli’nin ziyaret ettiği güçlü ve etkili tanıtımdan dolayı İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy, Belediye Başkanı Numan Sezer, Başkan Yardımcısı Melih Alpsar ile tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.
  




Son Güncelleme: 19.11.2013 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.