İskilipspor Kulübü Başkanı Ömer Şair oldu

İskilipspor Kulübü’nün Seçimli Olağan Kongresi Kulüp binasında yapıldı.

21 Mart 2017 Salı 08:56
İskilipspor Kulübü Başkanı Ömer Şair oldu

İskilipspor Kulübü’nün Seçimli Olağan Kongresi Kulüp binasında yapıldı.

Gerçekleştirilen kongrede kulübe değişik görevlerde uzun yıllar hizmet eden İskilip'in genç esnaflarından Ömer Şair başkan seçildi.

Yönetim ise Mehmet Ulucan, Galip Gül, Ali Dede, Bekir Gedik, Abdulkadir Zeren, Ayhan Uslu, Cevat Sonlu, Bahattin  Yılmaz, Ali Salik ve Nejat Keserci'den oluştu.


Birlik ve beraberlik içinde geçen kongrede oluşan yeni yönetimin adına açıklama yapan başkan Ömer Şair, "Öncelikli hedefimiz önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lige çıkacak bir takım oluşturmak ve alt yapıya önem vererek A takımda oynayacak oyuncularımızı kendimizi yetiştirmektir” dedi.


Ayrıca Başkan Ömer Şair,  İskilipspor Yönetim Kurulu adına kulübe vermiş olduğu  hizmetlerden dolayı Selahattin Gökmen ve yönetimine teşekkür etti.


Son Güncelleme: 21.03.2017 09:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.