İskilip’te 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

İskilip’te 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. Yılı kutlamaları Hükümet Konağı Önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunulması, Belediye Parkında tebriklerin kabulü ve şehit ailelerini ziyaretle gerçekleşti.

30 Ağustos 2016 Salı 21:44
İskilip’te 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları


İskilip’te 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. Yılı kutlamaları Hükümet Konağı Önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunulması, Belediye Parkında tebriklerin kabulü ve şehit ailelerini ziyaretle gerçekleşti.


Hükümet Konağı önündeki programa Kaymakam Vekili Eyüp Kaykaç, Belediye Başkanı Recep Çatma, Garnizon Komutanı Albay Çetin Öçal, resmi kurumların müdürleri, sivil toplum kuruluşları ile siyasi partilerin başkanları ve şehit aileleri katıldı. Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı yapan Garnizon Komutanı Albay Çetin Öçal özetle “Bu zaferi bize yaşatan Büyük Önder Atatürk ve onun silah arkadaşlarına şükran ve minnetlerimizi sunarken, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, günümüz terör olaylarında şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik güçleri mensupları ile hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımızı, sivil şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz” dedi.


Atatürk Anıtı önündeki kutlamaların ardından Belediye Parkında Kaymakam Eyüp Kaykaç, Belediye Başkanı Recep Çatma ve Garnizon Komutanı Albay Çetin Öçal Belediye Parkında tebrikleri kabul ettiler. Burada Kaymakam Eyüp Kaykaç 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak, törene katılan İskiliplilere teşekkür etti.


Belediye Parkındaki tebriklerin kabulü sonrasında Kaymakam Kaykaç, Başkan Çatma, Garnizon Komutanı Öçal ve beraberindekiler 9 Ağustos 2016’da Diyarbakır kırsalında gerçekleştirilen operasyon sırasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kadir Karaman’ın ailesini ziyaret ettiler. Kahraman şehidimizin ailesine Şahadet Belgeleri sunuldu. Yine Nisan 2016 tarihinde Şırnak’ta bölücü terör örgütünün haince tuzakladığı bombanın patlatılması sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Habib Gökçe’nin ailesi ziyaret edildi. Şehit ailelerinin ziyareti ile 30 Ağustos Zafer Bayramı programı sona erdi.




 

Son Güncelleme: 30.08.2016 21:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.