İskilip'te hayır kermesi açıldı

Akşemseddin Yurdunun Akşemseddin, Kaleardı erkek yurtları ve Sakarya yurdundaki talebeler yararına Hayır Çarşısı kermesi geçtiğimiz Cuma günü dualarla açıldı.

25 Nisan 2016 Pazartesi 10:45
İskilip'te hayır kermesi açıldı

Akşemseddin Yurdunun Akşemseddin, Kaleardı erkek yurtları ve Sakarya yurdundaki talebeler yararına Hayır Çarşısı kermesi  geçtiğimiz Cuma günü dualarla açıldı.

Yapılan açıklamaya göre, Kermes açılışına Kaymakam Şuayib Gürsoy, İlçe Müftüsü Nurettin İçtüzel, Emekli vaiz, yazar A. Hamdi Ertekin, yurt yönetimi, protokol mensupları, kurum amirleri, çok sayıda din görevlisi, öğrenci velileri, davetliler ile İskilipliler katıldı.

Emekli vaiz Hamdi Ertekin’in duasının ardından Kaymakam Şuayib Gürsoy, talebeler yararına açılan kermesin hayırlara vesile olmasını dileyerek açılış kurdelesini kesti.


Sabah 09.00, akşam 20.00 saatleri arasında hizmet veren kermes 30 Nisan 2016 Cumartesi akşamına kadar açık kalacak.


Ankara’daki programı nedeniyle kermes açılışına katılamayan Belediye Başkanı Recep Çatma “Kermeste emeği geçenleri tebrik ediyor, talebeler yararına düzenlenen bu hayırlı hizmetin amacına ulaşmasını diliyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 25.04.2016 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.