İskilip’te kaza, 1 ölü

İskilip’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

31 Ocak 2017 Salı 08:46
İskilip’te kaza, 1 ölü

İskilip’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.


Edinilen bilgilere göre bu gün sabah saatlerinde Çorum'dan İskilip yönünde seyir halindeki İskilip Vakıfbank Müdürü Yetkin Yücelen'in kullandığı araç ile İskilip'e bağlı Kuzuluk Köyü Muhtarı Talat Durmuş'un aracı çarpıştı. Kazayı gören vatandaşlar hemen Jandarma ve 112 ekiplerine bilgi verdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.


Karlık Köyü yol ayrımına yakın bir noktada meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Kuzuluk Köyü Muhtarı Talat Durmuş'un 63 yaşındaki amcası Sadık Durmuş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak olay yerinde hayatını kaybetti.


Yaralılar Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. (İskilip Gündem)



Son Güncelleme: 31.01.2017 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.