İskilip’te kermes

İskilip Ebussuud Efendi İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermes İskilip Şehir Parkında açıldı.

23 Mayıs 2017 Salı 21:15
İskilip’te kermes

İskilip Ebussuud Efendi İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermes İskilip Şehir Parkında açıldı.


Kermes açılışına Kaymakam Bahadır Güneş, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun, Belediye Başkanı Recep Çatma, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Kurum amirleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.


Açılış kurdelesini Kaymakam Güneş, Belediye Başkanı Çatma ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu birlikte kesti.


Açılıştan sonra açıklama yapan Ebussuud Efendi İlkokulu Müdürü Ahmet Bilen, ‘Okulumuz öğrencilerinin daha güzel bir okul ortamına kavuşabilmesi için, açılışını yapmış olduğumuz Kermesimizden gelecek olan gelir ile okulda çalışmalar yapacağız. Çocuklarımızın öğrenmelerine ve yetişmelerine olumlu katkıda bulunacak olan oyun köşeleri ve okuma köşeleri yapmayı planlıyoruz. Tüm İskilip halkını kermesimize davet ediyoruz’ dedi.


23-24-25 Mayıs tarihlerinde Perşembe gününe kadar İskilip Şehir Parkında açık kalacak olan kermeste ev yapımı tatlılar, el işi ürünleri, hamur işi ile elde edilen gelir okulun ihtiyaçlarında kullanılacak.


Son Güncelleme: 23.05.2017 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.