İskilip'te okul müdürleri toplantısı

İskilip Azmimilli İlkokulu Müdürlüğü’nde 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Nisan Ayı Temel Eğitim Okul Müdürleri toplantısı yapıldı.

05 Nisan 2017 Çarşamba 21:17
 İskilip'te okul müdürleri toplantısı


İskilip Azmimilli İlkokulu Müdürlüğü’nde 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Nisan Ayı Temel Eğitim Okul Müdürleri toplantısı yapıldı.


İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu gayretli çalışmalarından dolayı okul müdürlerine teşekkür ederek toplantıyı başlattı. Toplantıya şube müdürleri Mehmet Fidan, İsmail Boylu, Fatih Okumuş ve Temel Eğitim İlkokul ve Ortaokul Müdürleri katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, toplantıda öncelikli olarak okul müdürlerinden mevcut iş ve işlemleri mevzuat kapsamında hassasiyetle yapmalarını istedi.


Atcıoğlu, “Dönem TEOG sınavları sonucu başarı analizi yapıldı. Önceki TEOG sınavına göre ilçe başarısının arttığı ortaya çıktı. Ancak bu başarının yeterli olmadığı daha üst noktaların hedeflenmesi gerekiyor. Herkes başarının artırılması konusunda elinden geleni yapmalıdır. 2. Dönem TEOG sınavlarının yaklaşmakta olması nedeniyle öğrencilerin sınavla ilgili kaygılarının giderilmesi ve öğrencilerin sınava iyi motive edilmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerekiyor” dedi.


Okulların işleyişi ile ilgili görülen aksaklıkların giderilmesi konusunda okul müdürlerinin dikkatini çeken Atcıoğlu, ilçe başarısına ivme kazandırmak ve başarıyı daha da artırmak için neler yapılması gerektiğini dile getirdi.

Okullardaki bakım-onarım çalışmaları ile fiziki ortamın mümkün olduğu kadar güzelleştirileceğini, daha hijyenik daha temiz hale getirileceğini kaydeden Atcıoğlu, okul müdürlerine gerekli uyarılarda bulunarak, beyaz bayrakla ilgili okul müracaatlarından olumlu sonuçlar çıktığını bir kısım okullarımızın beyaz bayrak aldığını belirli gün ve haftalarla ilgili programların çalışmalarının zaman açısından sıkıştırılmaması gerektiğini, günlü yazıların titiz bir şekilde takip edilmesi gerektiği söyledi.


Son Güncelleme: 05.04.2017 21:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165