İskilip'te toplantı ve iftar

İskilip'te 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı yılsonu müdürler toplantısı gerçekleştirildi.

06 Haziran 2017 Salı 15:46
İskilip'te toplantı ve iftar

İskilip'te 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı yılsonu müdürler toplantısı gerçekleştirildi.


İskilip Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü Konferans Salonunda 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı sonu müdürler toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Şube Müdürleri ve okul ve kurum müdürleri katıldı.


İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, gayretli çalışmalarından dolayı okul müdürlerine teşekkür ederek toplantıyı başlattı. Toplantıda yılsonu değerlendirmesi yapılarak, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı. 2. Dönem Teog sınavında ilçe başarısının 1. Dönem Teog sınavına oranla arttığı vurgulandı. Ancak bu artışın yeterli olmadığı, daha çok çalışılması gerektiği belirtildi. İlçe genelindeki okullarda kültürel ve sosyal faaliyetlerde ciddi anlamda ilerleme kaydedildiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, özellikle 4006 Tubitak bilim fuarı projelerinde ciddi gayretler gösterildiğini belirtti.


Atcıoğlu, İskilip adının Türkiye çapında duyurulmasında büyük payları olan 38. Kg da Türkiye Şampiyonu güreşci Ferhat YİĞİT' e, Tubitak Bilim İnsanları Destek Programı Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 11. Ortaokul Araştırma Projeleri Ankara Bölge yarışmasında Kimya Birincilik Ödülü kazanan Merve Nur Singer ve Sıla Elif Kocasaraç' a ve bu iki organizasyonda emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti ve böyle gurur verici başarıların bundan sonraki yıllarda da artarak devam etmesini diledi.


Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği iftar programıyla devam etti. İftara milli eğitim personelleri ve okul ve kurum müdürlerinin yanında onur konuğu olarak İlçe Kaymakamımız Bahadır Güneş de katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu yaptığı konuşmada onur konuğu Kaymakam Bahadır GÜNEŞ' e yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerini ileterek, '' İnsanlar bir ve beraber olurlarsa aşılamayacak güçlüğün kalmayacaktır'' vurgusunu yaptı.


Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, okul müdürlerine toplantıya ve iftar programına katılımlarından dolayı ve yıl boyunca göstermiş oldukları özverili çalışmaları, hassasiyetleri ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.


Son Güncelleme: 06.06.2017 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.