‘İslam Ülkeleri Rektörleri Forumu’na katıldı

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan “İslam Ülkeleri Rektörleri Forumu"na katıldı.

30 Temmuz 2017 Pazar 23:22
  ‘İslam Ülkeleri Rektörleri Forumu’na katıldı


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan “İslam Ülkeleri Rektörleri Forumu"na katıldı.


İslam ülkeleri arasında yeni bir yükseköğretim alanının oluşturulması ve buna yönelik işbirliklerinin yapılması amacıyla Yükseköğretim Kurulu tarafından 2 gün süren "İslam Ülkeleri Rektörleri Forumu’nun Açılış Oturumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi.


30 İslam Ülkesinden 120 Rektörün Katıldığı “İslam Ülkeleri Rektörleri Forumu’na, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan da katıldı.


"İslam Dünyası Yükseköğretim Alanının Oluşturulması" temalı toplantının açılış oturumuna başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç olmak üzere, Bakanlar ve Kamu Kuruluşlarının Yöneticileri, İslam Ülkelerinin Türkiye Büyükelçileri, YÖK Üyeleri, İslam coğrafyasında yer alan 30'un üstünde ülkeden 120 üniversite rektörü, ülkemizdeki devlet ve vakıf üniversitelerinin rektörleri ve YÖK yetkilileri katıldı.


Son Güncelleme: 30.07.2017 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.