İsmet Altıkardeş konuşacak

Kısa adı EKADER olan Eğitim Kültür ve İlmi Araştırmalar Derneği’nin ayda bir kere yapılmasını planladığı Boğaziçi...

21 Kasım 2013 Perşembe 10:05
İsmet Altıkardeş konuşacak


Kısa adı EKADER olan Eğitim Kültür ve İlmi Araştırmalar Derneği’nin ayda bir kere yapılmasını planladığı Boğaziçi Konferansları’nın ilki 22 Kasım Cuma akşamı 19.30’da 19 Mayıs İlkokulu konferans salonunda başlayacak.

Program, Yrd. Doç. İsmet Altıkardeş’in ‘Sağlıklı Bir Aile Yapısı’ hakkında konuklara vereceği konferansla başlayacak. Sosyalleşme, sosyal değişim, sosyal bütünleşme, sanayi ve din alanlarında yaptığı çalışmalarla bilinen Yrd. Doç. İsmet Altıkardeş, bu konferansında daha çok sağlıklı bir aile üzerinde duracak.

Konferans kısa süreli Kur'an tilaveti ve ney dinletisi ile başlayacak ve devamında konferans ve derneğe katkısı olan gönüllere teşekkür belgesi verilecek.

EKADER Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aktaş, amaçlarının bu konferansların sürekliliğini sağlamak ve Çorum halkına STK olarak en güzel şekilde hizmet etmek olduğunu kaydetti. Aktaş, Boğaziçi Konferanslarının ikincisinde ise Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Eğri’yi konuk edeceklerini söyledi. 





Son Güncelleme: 21.11.2013 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serhat 2013-11-21 13:45:05

iyi de fotograftaki kişi ismet altı kardeş değil ismail tuncel.