İsomder Çorum Teşkilatı Ankara'da

İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği (İSOMDER) Genel İdare Kurulu Üyeleri İl Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Merkezde bir araya geldi.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 08:18
İsomder Çorum Teşkilatı Ankara'da

İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği (İSOMDER) Genel İdare Kurulu Üyeleri İl Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Merkezde bir araya geldi.


Toplantıya Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk. İSOMDER Genel Başkanı İlhami Uçan, İSOMDER Çorum İl Başkanı Abdullah Gökgöz, İl Teknik İşler Başkanı İbrahim Zorlu, İl Eğitim Başkanı Mustafa Avcı, İl Tanıtma Başkanı Osman Savurgan, İl Sekreteri Mikail Dağdelen ve diğer il temsilcileri katıldılar.


Programda açılış konuşması yapan İSOMDER Genel Başkanı İlhami Uçan, Türkiye'de ilk ve tek sosyal medya derneği  İSOMDER'in Mayıs ayı İl Başkanları ve yönetimleri toplantısı için bir araya geldiklerini söyledi.


Uçan, “Toplumu yönlendirmede en etkili araçlardan biri olan sosyal medyanın toplumun yararına kullanılması için geniş istişareler sonucu İSOMDER’i kurduk. Her geçen gün güçlenerek  gerek il bazında ve gerekse Genel merkez bazında güçlenerek ilerliyoruz. Şuan için Türkiye’mizin 26 ilinde İl başkanlarını atadık ve çalışmalarını yakından takip ediyoruz.


Ülkemizde ve dünyada sosyal medyayı kullananlara iyiyi, güzeli, faydalıyı ve adaleti göstermek ve bu kapsamda paylaşımlarla toplumu olumlu yönde yönlendirmek için çalışmalar yapıyoruz” dedi.


Programın ilerleyen zamanlarında Genel idare kurulu üyelerine ve il Başkanlarına 5 er dakikalık sunum yapmaları için süre verdi.


İl Başkanları toplantısında söz alan İsomder Çorum İl Başkanı Abdullah Gökgöz, “Sosyal medya günümüzde en çok ilgi çeken 7 den 70 tüm insanların çok rahat bir şekilde kullanabileceği fikirlerini  ve düşünceleri karşısındaki muhatabına ifade etmek için en uygun zeminlerden biridir.

Sosyal Medyayı kullanan inançlı insanlar her zaman hakkı, adaleti, doğruyu,  en güzel şekilde ifrad ve tefride mahal vermeden kullanmak zorundadır. Biz Çorum İl teşkilatı olarak  elhamdülillah  yönetimimizi kısmen  tamamlamış durumdayız kardeşlerimize görevlerini tevdi ettik haftalık ve aylık toplantılarımızı yapar durumdayız,  hanım kollarımızı en kısa sürede  tamamlayarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.


Son Güncelleme: 08.05.2017 08:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.